Η Αθηνά στην Κύπρο: Η πρώτη γνωριμία με το σόι του Δώρου (Pics)

4047

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι ερωτευμένη με τον Δώρο τόσο πολύ που δεν μπορεί να το κρύψει, αντίθετα μάλιστα, προσπαθεί να το εκδηλώσει ποικιλλοτρόπως σε κάθε βήμα και ευκαιρία που της δίνεται. Είτε στο γύρισμα του παιχνιδιού, είτε στα social media, είναι παντού παρούσα να δηλώσει την αγάπη της προς τον Κύπριο παίκτη.

Η 19χρονη που λόγω ηλικίας δεν έχει πολλές εμπειρίες από άντρες, όπως δήλωσε, εγκατέλειψε βάση φημών το σπίτι του Power of Love μαζί με τον Δώρο της και βρίσκονται πλέον έξω, ελεύθερα πιτσουνάκια να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τις κάμερες, τα κόκκινα δωμάτια και τα δόντια του Σωκράτη, τα οποία όπως και να το κάνεις είναι σκιαχτικά και σε τρομάζουν.

Το ερωτευμένο ζευγαράκι βρήκε την ευκαιρία έξω από το παιχνίδι να δεθεί ακόμα πιο πολύ και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα τους σχέση τους. Όχι, δεν εννοούμε το κοινό προφίλ στο Facebook. Αυτό το έχουν φτιάξει ήδη εκατοντάδες έφηβες Κυπριοπούλες που στο Instagram έχουν δημιουργήσει προφίλ τύπου Dwros_Athina_love4ever και σχολιάζουν οι ίδιες σαν να είναι αυτό το τηλεοπτικό υβρίδιο.

Το επόμενο βήμα στη σχέση των δύο παικτών είναι να γνωρίσουν τα πεθερικά τους. Και όπως θα έκανε ένας τίμιος και παραδοσιακός άντρας όπως είναι ο Δώρος, θα έπαιρνε την καλή του και θα την πήγαινε να γνωρίσει το μελλοντικό της σόι στην Κύπρο. Κι έτσι κι έκανε.

Το Menshouse ταξίδεψε με το ζευγάρι στο νησί της Αφροδίτης και εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γνωριμία αυτής της 19χρονης μπεμπέκας με τους Κύπριους νέους συγγενείς της. Χαρείτε τες στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

menshouse