Φύγε πριν να είναι αργά! | Είς μνήμην της Καρολάιν

0
1593

Τι περιμένεις για να φύγεις; Μην χαρίζεις τη ζωή σου σε κανέναν μισογύνη. “Βγήκα εκτός εαυτού!” “Λυπάμαι” “Σ’αγαπω!” “Θα αλλάξω!”! ΟΧΙ, δεν λυπάται, δεν θα αλλάξει, δεν σ’ αγαπά και κυρίως δεν βγήκε εκτός εαυτού, αυτός είναι ο εαυτός του, απλά σταμάτησε να προσποιείται!

Δεν είναι πιο δυνατός από εσένα, ποτέ δεν ήταν! Μάθε να αναγνωρίζεις αυτές τις μικρές κόκκινες σημαίες που δείχνουν από την αρχή το αληθινό πρόσωπο του τέρατος. Μην τυφλώνεσαι από τα λεφτά, το κοινωνικό  status, την εξωτερική εμφάνιση και τα όμορφα λόγια! Είναι μια μάσκα που αργά ή γρήγορα θα πέσει! Αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτά! Ξέρω ότι μπορεί να είσαι τρομοκρατημένη, ότι φοβάσαι τι θα πει ο κόσμος, τι θα απογίνεις… Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον μακριά από αυτόν θα είναι όμορφο και φωτεινό, τόσο που δεν έχεις φανταστεί!

Κάν’το για σένα! Για όσους αγαπάς και σε στηρίζουν! Μην διστάσεις ούτε μια στιγμή να φύγεις, και μην κοιτάξεις πίσω!

Η αγάπη δεν πονάει, η αγάπη δεν φοβίζει… η αγάπη είναι ασφάλεια, αυταπάρνηση και εμπιστοσύνη!

Δεν αξίζει να βασανίζεσαι και να δέχεσαι βίαιες συμπεριφορές! Ποτέ δεν άξιζε! Φύγε πριν να είναι αργά! Και αν όχι για να σώσεις τον εαυτό σου καντο για να μην είσαι άλλος ένας αριθμός στην πρόταση “87.000 γυναίκες δολοφονήθηκαν παγκοσμίως, το 58% αυτών ήταν απο σύντροφο ή μέλος της οικογενείας.”!

Ήταν όμορφη και μόνο 20 χρονών!

Είς μνήμην της Καρολάιν!

_____

15900 – Τηλεφωνική γραμμή SOS – Βία Κατά Των Γυναικών

Ή Καλέστε το 100 / Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε, στείλτε γραπτό μήνυμα (sms) στο 100

-Της Κολόκα Καλλιόπης