Εστίαση | Παράδοση κλειδιών στην κυβέρνηση στις 10/02

0
840

Παραδίδουμε τα κλειδιά των καταστημάτων μας, στην Κυβέρνηση. Την Τετάρτη 10.02 στην Κεντρική πλατεία, Ιωαννίνων και ώρα 11:00 – 15:00. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Ορίστε τα κλειδιά, κύριε Υπουργέ!

Να τα πάρετε, να τα κρατήσετε, να γίνεται και εσείς ένας επιχειρηματίας της εστίασης!

Γιατί τα παραδίδουμε;

Θα χρειαστείτε ίσως και μία αρχική καθοδήγηση που φυσικά θα σας την δώσουμε!

Γιατί για αρχή πρέπει να ξέρετε πως, σε κάποια καταστήματα θα χρειαστείτε και τον κωδικό του συναγερμού για να μπείτε! Στα υπόλοιπα που έχει κοπεί το ρεύμα απλά ανοίγετε και μπαίνετε!

Γιατί σε όλα τα καταστήματα μόλις μπείτε πρέπει να ελέγξετε την αποθήκη που υπάρχουν οι προμήθειες και τα εμπορεύματα καθώς μετά από ένα χρόνο κάποια θα έχουν λήξει!

Γιατί, στο 1ο συρτάρι, ή σε κάποιο ντουλάπι ή κάτω από την ταμειακή μηχανή (το κάθε κατάστημα έχει το δικό του σημείο), θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς, ναι, είναι πολλοί, αλλά κάντε έναν διακανονισμό, θα τα βρείτε!

Γιατί ένα μικρό κλειδί, που θα βρείτε κρυμμένο ανοίγει το κουτί ασφαλείας χρημάτων, που είναι άδειο όπως καταλαβαίνετε, αλλά δεν πειράζει γιατί εσείς μπορεί να καταφέρετε να γεμίσει!

Α! Παραλίγο να ξεχάσουμε, γιατί σε κάποια καταστήματα στο τελευταίο συρτάρι υπάρχει και ένα εξώδικο για το κατάστημα από τον ιδιοκτήτη, διότι έχει λήξει το συμβόλαιο μίσθωσης και δεν δέχεται να το παρατείνει για έναν χρόνο. Αλλά πλέον θέλει να πετάξει εσάς έξω!

Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρετε!

Αν δεν τα καταφέρετε όμως, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή από συνεργάτες/συμβούλους και τα άλλα 9 υπουργεία που αποφασίζουν για την εστίαση!

Κύριε Υπουργέ, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Καλές δουλειές!