Άναψε στο Σύνταγμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

0
130
Φαντασμαγορική γιορτή στο Σύνταγμα - Παρόντες για πρώτη φορά μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας πάνω από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο

 «Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι», το μήνυμα  που έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης –  Φαντασμαγορική γιορτή στο Σύνταγμα – Παρόντες για πρώτη φορά μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας πάνω από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο.

Φως γέμισε το κέντρο της Αθήνας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα. Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση, που σηματοδότησε κι επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου, παρεβρέθηκαν πάνω από 25 δήμαρχοι από όλο τον κόσμο, ο καθένας από τους οποίους πάτησε το κουμπί για να ανάψει ένα στολίδι.

Μήνυμα ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης, έστειλε παντού απόψε η Αθήνα. Μουσική, φως, χρώματα και εντυπωσιακές εκπλήξεις, συνέθεσαν μία λαμπερή βραδιά, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Το έλατο που «ταξίδεψε» στην Αθήνα από το Καρπενήσι, φωτίζεται από 40.000 λαμπάκια, μήκους 5 χλμ. και διακοσμείται με εκατοντάδες μπάλες και στολίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=xUG-CjiU7e0&t=2s&ab_channel=ProtoThema

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν το δημοφιλές δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά, που με το χιούμορ και τη θετική τους διάθεση, συνέβαλαν στο γιορτινό κλίμα.

Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης ήταν η Τάμτα, το λαμπερό αστέρι της ποπ, η οποία, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band, ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της, μεταφέροντας μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το πνεύμα των γιορτών σε όλη την πόλη.

Τη βραδιά άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους.

IMG_6670

dentro__6_

IMG_6705

Πηγή: protothema.gr