Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 12/6

368

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα, παραδόξως, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός κι ευαίσθητος, απ’ όσο είσαι συνήθως! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εντάσεις και γκρίνια και κάνε μία εκ βάθους εποικοδομητική και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τους γύρω σου να ορίζουν τη ζωή σου! Αν σ’ αρέσει κάποιος, κινήσου όπως θες εσύ κι όχι όπως σε συμβουλεύουν κάποιοι!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη κι απόλυτα χαρούμενη ημέρα! Θα νιώσεις περιζήτητος, δημοφιλής κι αγαπητός! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές θα αρπάξεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και συμφωνείς επιτέλους με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφός σου, όπως κι αυτός μαζί σου! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για συζητήσεις, που καιρό τώρα έπρεπε να γίνουν!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η στιγμή οι κόποι σου να ανταμειφθούν, αρκεί να έχεις δουλέψει για τα όνειρα και τους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις εντάσεις και γκρίνιες χωρίς λόγο κι ουσία, ιδίως αν βασίζονται στη ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται κάποια μηνύματα από ένα άτομο που ενδιαφέρεται για ‘σένα, καιρό τώρα! Ωστόσο, θα είσαι μάλλον επιφυλακτικός απέναντί του, αφού δε σου ανοίγεται όσο θα ήθελες και σου δημιουργεί ανασφάλεια!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, και σίγουρα έχεις διάθεση να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τον δυναμισμό σου, τη λάμψη σου και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος κι ερωτισμό, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με τον σύντροφό σου! Ωστόσο απόφυγε παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάσεις να κάνεις εσύ τώρα το πρώτο βήμα, παίρνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκρισή του είναι σχεδόν σίγουρη πλέον!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, αυξάνεται σήμερα η διαίσθησή σου κι η διορατικότητά σου, οι οποίες θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν δρόμους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υποχωρητική συμπεριφορά κι υπερβολική δοτικότητα, απέναντι στον σύντροφό σου, χάνοντας την περηφάνια σου! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα το ταίρι σου να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και να σε θεωρήσει δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις, που θα σε ωθήσουν να κάνεις όνειρα και τελικά να απογοητευτείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πολλοί θα είναι οι φίλοι που θα επιδιώξουν τη συντροφιά σου, αλλά κι άλλοι που θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι ανανεώνεις τη σχέση σου και περνάς υπέροχα με το ταίρι σου! Το μόνο ίσως που θα πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις είναι τα νεύρα και τα ξεσπάσματά σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πανέτοιμος για αλλαγή πλεύσης! Μπορεί να σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά σήμερα, χωρίς να το περιμένεις, ένα άλλο νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, καταφέρνεις σήμερα και τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, κι έτσι επαναφέρεται το κέφι κι η καλή σου διάθεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να δείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την αγάπη σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει ξανά σίγουρος κι ήρεμος στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα μία αξιόλογη νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση, πολλά υποσχόμενη!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ξεχωρίζεις σήμερα για το κέφι σου, το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και την εξυπνάδα σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικες νέες γνωριμίες, φλερτ, επαφές και μηνύματα, ερωτική περιπέτεια κι ανεμελιά! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να καταπιέζεσαι για τίποτα κι από κανέναν! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνεις μία εποικοδομητική κι ωφέλιμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητά τους! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος, με τον σύντροφό σου, κάθε στιγμή! Πες όμως «όχι» σε καβγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, γιατί θα έρθουν διαμάχες που ύστερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου, της σεξουαλικής σου αύρας και του μυστηρίου που αποπνέεις, καταφέρνεις να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να συνειδητοποιήσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου κι απολαμβάνετε μαζί πολλές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ανανεωμένης εξωτερικής σου εμφάνισης και του μοναδικού σου στιλ, κερδίζεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα να γνωρίσεις το άλλο σου μισό!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ενασχολήσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας προχωρά μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε συναρπάζει, αρκεί να προσέξεις τους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο, μην εκφράζεις συνεχώς παράλογα παράπονα και μην κολλάς σε λεπτομέρειες που πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου κι αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη κι αυτοεκτίμηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, έντονο συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, κέφι και πάθος! Αλλαγή και βελτίωση θα χαρακτηρίσουν τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους ερωτική τύχη κι εύνοια! Έρχονται κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μόνο επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές κι επαφές σου!