Τι πραγματικά γουστάρουν τα ζώδια πάνω στο σεξ;

1317

Kριός

Δεν γουστάρει να του μιλάς βρόμικα, αλλά το σώμα σου να μην «ακολουθεί». Δηλαδή να υπόσχεσαι και να τάζεις, αλλά η εκτέλεση να είναι χλιαρή. Είναι wild child στη ζωή του και θέλει την ίδια αντιμετώπιση στο κρεβάτι. Δεν είναι φαν των ρομαντισμών πάνω στο σεξ και είναι θερμός υποστηρικτής του «το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο»!

 

Ταύρος

Τα προκαταρκτικά του σαν τα μάτια του! Το βρίσκει φούλ ντεκαυλέ όταν βιάζεσαι να φας το κυρίως πιάτο χωρίς το πρόγευμα!

 

Δίδυμος

Φοβάται τις λούπες και σιχαίνεται τη ρουτίνα. Θέλει ποικιλία στη ζωή του και στο κρεβάτι του και οτιδήποτε άλλο τον δυσαρεστεί βαθια.

 

Καρκίνος

Απο την άλλη, έχουμε ακούσει οτι τα καρκινάκια δεν σηκώνουν κουβέντα για τις επιδόσεις τους στο σεξ και δεν δέχονται καθόλου κριτική. Θέλουν να τους θεοποιείς και να τους προσκυνάς στο κρεβάτι/βωμό αλλα και στην πραγματικότητα.

 

Λέων

Ξενερώνει αν δεν είναι το επίκεντρο της προσοχής. Θέλει να λαμβάνει όλη την περιποίηση στα προκαταρκτικά, το βρίσκει νορμάλ να προσπεράσει τις ανάγκες σου και, φυσικά, αν βρεθεί σε ομαδικό σεξ, ο εγωισμός του χτυπά κόκκινο.

 

Παρθένος

Δεν γουστάρει τις εκπλήξεις, δεν του αρέσει να αυτοσχεδιάζεις και ξενερωνει τον κώλο του αν τον χτυπήσεις. Μην φέρεις βοηθήματα ή sex toys χωρίς να το έχετε συζητήσει και γενικά μην δοκιμάσεις πάνω του kinky πράγματα – σοκάρεται εύκολα.

Ζυγός

Δεν θέλει πολλή φασαρία και σαματά. Λίγο βογγητό, καθόλου ομιλία γιατί τον αποσυντονίζουν αυτά τα πράγματα, αναστατώνεται, αγχώνεται, σκεφτεί αν υποκρίνεσαι ή αν… ακούν οι γείτονες.

Σκορπιός

Δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα προσφέρει την απόλυτη ηδονή στον παρτενέρ του και ότι δεν θα φέρει το ταίρι του σε οργασμό. Αν είσαι γυναίκα με σύντροφο Σκορπιό, μην διανοηθείς να υποκριθείς οργασμό, θα τον καταρρακώσεις. Βασικά το σεξ είναι ο λόγος που ζεί και αναπνέει.

 

Τοξότης

Δεν θέλει κι αυτός, όπως κι ο Δίδυμος, τη ρουτίνα. Οκέι, μπορεί να «δούλεψε» καλά μια στάση την προηγούμενη φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλει πάλι την ίδια. Προτιμά να δοκιμάζει συνέχεια πράγματα, να εναλλάσσει κόλπα και να μην γίνεται το σεξ θέμα συνήθειας και προγραμματισμένη αγγαρεία.

 

Αιγόκερως

Ο ναρκισσισμός του δεν αφήνει περιθώρια για ήττες και θα σε ικανοποιήσει πάσει θυσία. Ό,τι βλέπει σαν «δουλειά» γενικά, το κάνει τέλεια δίχως να υπάρξει πιθανότητα να φανεί μέτριος. Αν πληρωνόταν για αυτό ίσως και να ήταν πολύ πλούσιος. Χμμμμ….

 

Υδροχόος

Τα παραδοσιακά τα βλέπει πιο ντεκαυλέ πεθαίνεις. Είναι ευρηματικός όσο πάει πάνω στο σεξ και σίγουρα θα σου μείνει! Αυτοσχεδιάζει ολη την ώρα, πράγμα που το κάνει πετυχημένα, και εγγυάται οτι δεν θα βαρεθείς ποτέ!

 

Ιχθείς

Γουστάρει διάρκεια και θέλει εκστατικό σεξ. Ξενερώνει τέρμα αν όλα γίνονται βιαστικά, θέλει να επικρατεί το δικό του timing και δεν αντέχει τους περισπασμούς, όπως αδέξιες κινήσεις, δαγκώματα εκεί που δεν πρέπει και αμήχανες παύσεις που χαλάνε τη «μαγική σεξουαλική φούσκα» που έχει φτιάξει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή

neolaia.gΌλη η ωμή αλήθεια