Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 21/7

0
809

Κριός
Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Ο εσωτερικός κόσμος σου και το οικείο σου περιβάλλον βρίσκονται στο προσκήνιο και στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου. Λύσεις στα εργασιακά και οικονομικά έρχονται από μόνες τους για αυτό περιόρισε το άγχος. Μην δημιουργείς αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με πρόσωπα και καταστάσεις που αξίζουν πραγματικά τον κόπο.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να μοιραστείς τα χαρούμενα συναισθήματα. Η διαισθητική, συμπονετική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια και μια πιο ευγενική ματιά στις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου θα μπορούσε να σου δημιουργήσει ένα συναίσθημα ειρήνης και ελευθερίας. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια απόφυγέ τα απέναντι στον αγαπημένο σου γιατί ήδη έχεις πει πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην δεσμεύεσαι συναισθηματικά.

Δίδυμοι
Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης δείχνει την ανάγκη για ξεκούραση ή για ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Ίσως να βρεις εξαιρετικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τα εργασιακά που είναι τόσο πρακτικές και διευκολύνουν τα σχέδιά σου.  Η προστατευτικότητά σου μπορεί να χαρακτηριστεί καταπιεστική στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί.

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει την περιέργειά σου και την ανάγκη σου για ποικιλία. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει μια ώθηση ή ανύψωση πνευμάτων, καθώς ο Ήλος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο φτάνει σε αρμονία με τον Ποσειδώνα. Εμπιστεύσου το ένστικτο και τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μην αγνοείς τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προκύπτουν από το πουθενά.

Λέων
Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης θέλει να συνδεθείς με τις πιο θεμελιώδης ανάγκες σου. Όσο προχωρά η μέρα πλησιάζουμε στο τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ακολουθήσεις τη φυσική ροή των πραγμάτων. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου μπορούν να γίνουν μοναδικές. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου αν πρέπει λίγο να ρίξεις τις απαιτήσεις ή τις προσδοκίες σου.

 

Παρθένος
Μπορείς σήμερα να πάρεις έμπνευση από κάποιο ιδιαίτερο άτομο ή από μια σχέση. Εναλλακτικά η ενέργεια του Ήλιου – Ποσειδώνα σου επιτρέπει τώρα να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σου και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά δεν βοηθά τα σχέδιά σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε υποσχέσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα σε ενθαρρύνει να κάνεις πράγματα εύκολα και να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Η εύκολη πρόσβαση σου επιτρέπει να κερδίσεις λίγη αναζωογόνηση που καθιστά ευκολότερη την κάλυψη, όχι μόνο λόγω της διέλευσης της Σελήνης αλλά και επειδή ο Ήλιος κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μην καταπιέζεις τόσο τις δικές σου ανάγκες για χάρη του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι λίγο παραπλανητική.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να αναζητήσεις συγγενικά πνεύματα. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα αύριο έχει πολύ ισχυρή ενέργεια από σήμερα. Η συγχώρεση και η συμπόνια μπορούν να είναι θεραπευτικές και οι αντιλήψεις σου γίνονται πιο εκλεπτυσμένες. Έκφρασε και υπερασπίσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι απόμακρη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και κατακτήσεις γεμίζουν τη μέρα σου.

Τοξότης
Υπάρχει ονειρική, ευφάνταστη ενέργεια σήμερα μαζί σου, παρόλο που η Σελήνη περνά τη μέρα σε μια πολύ προσανατολισμένη στο στόχο του ηλιακού σου χάρτη. Αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη με το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που επηρεάζει την ημέρα και αγγίζει οικογενειακά και οικεία θέματα. Η κάθε κίνησή σου στα εργασιακά στέφεται με επιτυχία. Είναι η στιγμή για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από την ανάγκη της συντροφικότητας.

Αιγόκερος
Ενώ οι σημερινές ενέργειες συνεχίζουν να είναι δυναμικές και συναρπαστικές καθώς περνούν οι ώρες παραμερίζεις την τάση σου να ελέγχεις ή να παρακολουθείς τα πάντα. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας κατευθύνονται προς μια αρμονία και ίσως η σιωπή μιλά δυνατότερα από τα λόγια. Απόφυγε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις στα εργασιακά. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και τηλεφωνήματα σου δίνουν ικανοποίηση.

Υδροχόος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου και προτιμάς να μην απομακρυνθείς από την επιφάνεια των πραγμάτων και καταστάσεων. Έχεις την τάση και την επιθυμία να βοηθάς τους άλλους κι αυτοί από την πλευρά τους να είναι ευγνώμονες απέναντί σου. Παρά το βαρύ πρόγραμμα στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Η ζήλια απέναντι στον αγαπημένο σου προέρχεται από τις προσωπικές ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα σε εξιτάρουν.

Ιχθείς
Καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας κατευθύνονται προς μια αρμονική πτυχή είναι λογικό να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και να απολαύσεις τη στιγμή. Δείξε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα εργασιακά έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις στο περιτύλιγμα και μην κρίνεις επιφανειακά νέες γνωριμίες.

Πηγή : zwdia