Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 10/7

0
806

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται τα ξημερώματα επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η συγκλίνουσα σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαπροσωπικό επίπεδο καθώς δημιουργεί την ανάγκη για φλερτ, εξωστρέφεια, διασκέδαση και απολαύσεις. Η προσωπική μας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στην ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών που μπορεί να έχουμε. Το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό αφού νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να απογειώσουμε το πάθος στα αισθηματικά μας.

 

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φτάσει τον εαυτό σου στα άκρα. Αυτή η μέρα όμως είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό τη βοήθεια του συντρόφου σου. Σήμερα, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ κοντά.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα,για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του αρνηθείς, όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου. Η ευαισθησία και η συνεχής προσφορά μπορεί να σου προκαλέσει μια αίσθηση αδικίας και ως φυσικό επακόλουθο αρχίζεις τις γκρίνιες και ψάχνεις λόγους να τσακωθείς με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να θέσεις εσύ τα όρια της σχέσης σου για να επέλθει η ισορροπία. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος καλό είναι να απολαύσεις τη μοναξιά σου και να φλερτάρεις αδιάκοπα με όποιον ή όποια σου αρέσει.

 

Δίδυμος

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι, φίλε Δίδυμε, να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα. Στα αισθηματικά σου θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου μην το βάζεις κάτω, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε.

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πολύ. Με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

 

Λέων

Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις, αγαπητέ Λέοντα. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση και δράση. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες για τη δουλειά. Όσο για σένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

 

Παρθένος

Σήμερα κατακλύζεσαι από έξυπνες ιδέες για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Παρθένε. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά άτομα, με τα οποία διασκεδάζεις και περνάς καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου!

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έλεγξε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου εμφανιστούν προτάσεις οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η σημερινή μέρα σού δίνει τόσο μεγάλη γοητεία που μπορείς να κατακτήσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

 

Σκορπιός

Μη σταματάς τις προσπάθειες, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούρια σχέδια για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και ήρθε η ώρα να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι. Δες τις καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με τη μοναξιά, η επιρροή της σημερινής μέρας θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, είναι δικό σου θέμα.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, νιώθεις ότι έχουν μπει σε σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο ξένες υποθέσεις. Γενικά θα σε προσεγγίσουν πολλοί για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος για να μην παρασυρθείς και αγχωθείς. Όπως και να ‘χει, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους. Στα αισθηματικά σου, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως σήμερα δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από την καθημερινή μιζέρια.

 

Αιγόκερως

Αρκετά εμπόδια θα προκύψουν σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Τα περισσότερα μάλιστα θα προέρχονται από ανθρώπους που δεν πίστευες ότι θέλουν να σταθούν στη μέση των σχεδίων σου. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διπλωματία σου θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Όπως και να ‘χει, καλύτερα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δε χρειάζεται να κρατάς όλο τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσέ τον!

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα αναθεωρείς αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις. Μέσα από αυτή την εποικοδομητική διαδικασία θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις κάποια άτομα με τα οποία θεωρείς ότι μπορείς να συνεργαστείς και να ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάποια ζητήματα. Τα αισθηματικά σου μάλλον περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα με τον σύντροφό σου.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θα τα καταφέρεις αν κάνεις κατάλληλο προγραμματισμό που θα σε βοηθήσει να μην αγχωθείς. Σήμερα πάντως θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Στα αισθηματικά σου, αν δεν ηρεμήσεις, δε θα μπορέσεις να βάλεις σε σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου απ’ όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνει στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση, μην κάνεις κάποιο τολμηρό εγχείρημα που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια, απόλαυσε τη μοναξιά σου!

Πηγή : zwdia