Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 9/6

217

Βρισκόμαστε μία μέρα πριν την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους και η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη. Ζητήματα που αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία μας. Τα σκαμπανεβάσματα και η νευρικότητα που επικρατεί δε μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και ώριμοι στις επιλογές μας. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο επικοινωνιακά και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε καθοριστικές σχέσεις που έχουμε στη ζωή μας.

 

 

Κριός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πες αυτά που θες στο σύντροφό σου, χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Εσείς οι Κριοί που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, μην παρασύρεστε από εφήμερα φλερτ αλλά διεκδικείστε το άτομο που επιθυμείτε. Μπορεί ο δρόμος να είναι δύσκολος, αλλά στο τέλος δε θα το μετανιώσετε.

 

Ταύρος

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή μέρα θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορούν να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

 

Δίδυμος

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας ευχαριστήσει και τους δυο και μη διστάζεις να του εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσουν οι δικοί σου άνθρωποι. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έννοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια.

 

Καρκίνος

Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση αυτή την Τετάρτη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αφού και ο σύντροφός σου θα αντιληφθεί τις προθέσεις σου και θα φερθεί ανάλογα χαρίζοντάς σου στιγμές απόλαυσης. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα, αν είσαι αδέσμευτος. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι επιβεβαιώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν. Κι αφού ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, ξεκουνήσου από την άνεση του καναπέ σου και βγες έξω, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

 

Λέων

Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από τη μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δε θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει, αν είναι όντως σωστές, δε θα επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο κι αν είναι αυτό το πρόσωπο. Μη δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει.

 

Παρθένος

Η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα θα σε βάλει σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να αλλάξεις τακτική απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Έχουν συσσωρευτεί τόσες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν κι η σημερινή μέρα προσφέρεται γι’ αυτό, αφού κι αισιόδοξη διάθεση θα έχεις και ευκαιρίες θα σου δοθούν. Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου άλλωστε, θα είναι στα ύψη τους. Με ο,τι και αν ασχοληθείς σήμερα, θα τα καταφέρεις περίφημα!

 

Ζυγός 

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν και να σας χαλάνε τη μεταξύ σας σχέση και διάθεση. Για τις μοναχικές ψυχές, ο δρόμος σήμερα είναι ανοιχτός για να κυνηγήσετε την ερωτική σας ευτυχία και να την κατακτήσετε, αφού τον τελευταίο καιρό τα άστρα δε σας φέρθηκαν και πολύ καλά. Πρόσεξε, αν είσαι Ζυγός και μόνος, να μη δώσεις αναβολές και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους. Οι φίλοι θα σου συμπαρασταθούν και θα σε στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές σου.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά αυτές τις μέρες. Σήμερα φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Εάν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, φίλε Τοξότη. Καλό είναι να μη μεταφέρεις στο σπίτι τον εκνευρισμό που σου προκαλούν άλλες καταστάσεις, αλλά να αφήνεις τα προβλήματα έξω από αυτό. Κι αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου, αποκάλυψε τη γοητεία σου, που είναι στα ύψη και ο έρωτας δε θα αργήσει να χτυπήσει τη πόρτα της καρδιάς σου. Φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί και μη χάνεις άδικα τον χρόνο σου, προσπαθώντας να καταλάβεις αν είναι σωστή ή όχι. Στη βράση κολλάει το σίδερο, όπως λέει και η παροιμία.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες.

 

Υδροχόος

Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα την σημερινή ημέρα θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση, φίλε Υδροχόε. Μην αποδεχτείς μια πρόταση από άτομο του παρελθόντος, όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Όσο για σένα που έχεις σύντροφό σου τη μοναξιά, μην απελπίζεσαι και μη λυπάσαι, γιατί πάλι κοντά σου θα ξανάρθει, όπως λέει και το τραγούδι. Το νου σου λοιπόν για να τον υποδεχτείς! Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

 

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή. Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος κι αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Πηγή : zwdia