Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 8/6

237

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς). Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες νωρίς το πρωί ενισχύει την ενσυναίσθηση και τη διαίσθηση σε όλα τα επίπεδα. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Η κατανόηση και η καλή διάθεση που υπάρχει θα οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες που θα μας ευνοήσουν.

Κριός

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δε σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα. Η σημερινή μέρα, σου δίνει τις καλύτερες όψεις της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς που σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρει και την καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενεργητικότητα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα για εσένα.

 

Καρκίνος

Από σήμερα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις και με ζητήματα σπιτιού. Από σήμερα φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, αυτήν την περίοδο που η διάθεσή σου και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει.

 

Λέων

Από σήμερα θα αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τον εαυτό σου και θα κάνεις πιο οργανωμένες κινήσεις για θέματα που σε απασχολούν. Θα αρχίσεις να βάζεις στην άκρη όλα τα ζητήματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά για σένα. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Παρθένος

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η σημερινή ημέρα σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα με σύμμαχο την ελπίδα σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Ζυγός

Η ισχυρή διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και έρχεται βέβαια η γνωριμία που περιμένεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες.

 

Τοξότης

Τα σχέδια που θα κάνεις για το μέλλον, αλλά και οι ευχάριστες και αισιόδοξες σκέψεις σου θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε σήμερα να δείξεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα αισθηματικά σου σήμερα κάποια ζητήματα θα εξελιχθούν καλύτερα από ό,τι προσμένεις και θα νιώσεις ανακούφιση! Κάποια συζήτηση που θα προκύψει, θα σου δώσει ελπίδα για το μέλλον και θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις αρχίσει να βγαίνεις από το αδιέξοδο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις έντονη ενεργητικότητα και θα δραστηριοποιηθείς για να επιλύσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις εδώ και τώρα. Η καλή σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας. Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία.

 

Υδροχόος

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερο δυναμισμό. Πρέπει να κάνεις ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα, ώστε να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε ζητήματα που ξέρεις ότι προς το παρόν δεν μπορούν να λυθούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θα μπορέσεις να το βρεις, αρκεί να τακτοποιήσεις αλλά θέματα που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο.

 

Ιχθύς

Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν καλές επιρροές. Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις και θα στενοχωρηθείς. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις περισσότερο συναίσθημα στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα έχει την ανάγκη να περάσει αρκετό χρόνο μαζί σου. Και αν δεν έχεις ταίρι το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Πηγή : zwdia