Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 6/6

214

Η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ταλαιπωρεί τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Σημαντικά ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια, καθώς υπάρχει ένταση και διάθεση για αντιπαραθέσεις χωρίς όριο. Καταπιεσμένη οργή και θυμός μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα κοστίσουν σε οικογενειακά ζητήματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπεράσουμε κάθε είδους αγκυλώσεις και την επιθυμία για έλεγχο που μπορεί να δημιουργήσει ένα άσχημο σκηνικό στο οικογενειακό περιβάλλον.

 

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια που δέχεσαι σήμερα σε κάνει ερωτικό κι έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Εσένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πιο θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα κάνοντας με το ταίρι σου σχέδια για το μέλλον. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και εκείνον. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Έκφρασε αυτά που αισθάνεσαι και δε θα χάσεις. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα θα σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό θα το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για τις υποθέσεις σου εκείνες που είναι σε στασιμότητα.

 

Λέων

Η σημερινή Τετάρτη θα αυξήσει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου και μην ενδίδεις επίσης σε εμμονές, που ολοένα και σε απομακρύνουν από κοντά του. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα τη διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

 

Ζυγός

Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφός σου, αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η σημερινή Κυριακή ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!

 

Τοξότης

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις!

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε να βρεθείς μαζί του και κοίταξε μπροστά. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.  Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Πηγή : zwdia