Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 30/5

0
978

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δημιουργώντας προβλήματα κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο της κυβέρνησής του μπαίνουμε στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε τη σημασία της επικοινωνίας, το πώς εκφραζόμαστε στο κοντινό μας περιβάλλον, το αν αντιλαμβάνονται οι κοντινοί μας άνθρωποι τις πραγματικές μας ανάγκες. Γεγονός είναι ότι ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν τον στενό περίγυρό μας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δοθούν λύσεις.

 

Κριός

Η σημερινή Κυριακή θα σε μπερδέψει κάπως, φίλε Κριέ, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.  Φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και μίλησέ του για ό,τι εσύ θέλεις. Θα έχεις την αμέριστη κατανόησή του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, αν δε βγείτε με τις κατάλληλες παρέες δε θα βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει. Ίσως απλώς να σας έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα. Μια άλλη οπτική  χρειάζεται κι όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν.

 

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, θέλουν λίγο σκέψη ή μάλλον λίγη κουβέντα για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Επιδίωξε κάποιες συζητήσεις που αναβάλεις εδώ και καιρό και θα δεις ότι τελικά και οι δύο έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανησυχίες. Οι ελεύθεροι Ταύροι αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Η μέρα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα μαζί σου και να στο ανταποδώσει και αυτός με τη σειρά του. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου, ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σχέση σου δεν πρόκειται να εξελιχθεί, αν δε δώσεις αγάπη και φροντίδα στο σύντροφό σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις συνεχώς παραπονεμένο. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, απλώς πλησίασε το άτομο που σε έλκει και βρες τρόπους να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα έχεις θετική ανταπόκριση. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων.  Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

 

Παρθένος

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν τη μέρα, αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά.  Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα, που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα αρκεί να ξεκουνηθείς από το σπίτι. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου, χαλάρωσε και πέρνα και λίγο καλά.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Κυριακή θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σας. Εσύ που δε λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η αστρολογική όψη της ημέρας. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή! Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου.  Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί πίστεψέ με δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.  Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Όσοι ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων, δεχθείτε προσκλήσεις και βγείτε με φίλους, δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα φίλε Αιγόκερε. Δεν φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου. Kάνε μια  βόλτα κι έχε τα μάτια ανοιχτά.

 

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις. Στα αισθηματικά των Υδροχόων, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε πώς αυτό δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεστε, απλώς ο έρωτας που πολύ σύντομα θα έρθει δε θα καταφέρει να μείνει για πολύ φλογερός. Σύντομα θα σβήσει, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονά σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μαζί του, αλλά με μέτρο και η γκρίνια γιατί δεν είναι αναγκασμένος να σε ακούει να μονολογείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω, όμως. Αξιοποίησε όσο περνάει από το χέρι σου, ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Πηγή : zwdia