Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 30/10

0
773

Ο Άρης περνάει στον Σκορπιό αναστατώνοντας τις ζωές των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Με τον Άρη στη συγκεκριμένη θέση η ενέργεια αυξάνεται κατακόρυφα και διοχετεύεται κυρίως σε υπόγειες διαδρομές και διεργασίες στο παρασκήνιο.  Σημαντικό είναι για εμάς να έρθουμε κοντά με το ταίρι, να συντονιστούμε, να βιώσουμε στιγμές που θα μείνουν στην ψυχή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να προκαλέσουν ζήλια και νεύρα. Προστατεύοντας τη σχέση μας μπορούμε να απολαύσουμε με το ταίρι μια φάση ανανέωσης.

 

Κριός

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο. Στα αισθηματικά σου, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν αντέχεις πλέον τη μοναξιά, η σημερινή όψη θα φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη μέρα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μη συμβούν λόγω δικής σου αδράνειας. Ίσως ο φόβος της απόρριψης σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που έχασες. Στα αισθηματικά σου, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στη σχέση σου και πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου τώρα που μπορείς.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με τη συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Αν θέλεις να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή, πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες ξοδεύοντας τον χρόνο σας.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό καιρό, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το μεσημέρι και μετά πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις. Το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα. Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε θέλει εδώ και καιρό και αποδέξου την πρότασή του για να γνωριστείτε καλύτερα.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ενέργεια που έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. Μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να περάσεις μία όμορφη μέρα μαζί του. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι’ αυτό μη διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονα θετική ενέργεια που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε την ανάλογη ανταπόκριση.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτή τη μέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας για να ξεχάσεις λίγο τις έγνοιες και τους προβληματισμούς σου.

 

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή! Στα αισθηματικά σου, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου και τι είναι αυτό που  ζητάς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, μην ανησυχείς γιατί η μέρα ανοίγει δρόμο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η υπευθυνότητα και η εντιμότητά σου σου ανοίγουν σήμερα τον δρόμο και βγάζουν από τη μέση τα προβλήματα που έχεις. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου εύκολα, αρκεί να αποφασίσεις να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα. Η συμβουλή τους θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Από το απόγευμα και μετά, περιόρισε τις επαφές και τις κουβέντες σου. Σήμερα, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας. Ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σύντροφο, μην απογοητεύεσαι, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, θα μπορέσεις να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που σε γοητεύει.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα γεγονότα αυτό το Σάββατο επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισε τα με ψυχραιμία και μη σε πιάνει πονοκέφαλος. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, γι’ αυτό σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά! Μία βραδινή έξοδος κάπου ξεχωριστά, θα έκανε καλό και στους δυο σας. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μπορείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου και θα δεις ότι η μοναξιά θα λάβει τέλος.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου για σένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν λύσεις για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση και με θετικότερη αντιμετώπιση μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, νιώθεις ανασφάλεια και εσωστρέφεια. Διώξε αυτά τα συναισθήματα και θα βρεις αυτό που ψάχνεις πολύ γρήγορα.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Φίλε Υδροχόε, για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά και τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και την αγάπη που θα του εκφράσεις και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση θα σε φέρει πιο κοντά του και να κάνετε καινούριο ξεκίνημα στη σχέση. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και θα βρεις το άτομο που ψάχνεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Η μέρα σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας με διάρκεια στον χρόνο. Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα λάβεις ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά όσο μπορείς. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά.

 

Πηγή : zwdia