Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 27/10

0
744

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ταλαιπωρείς συναισθηματικά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Το απόγευμα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φροντίζει να ενισχύσει το συναίσθημα, την ενσυναίσθηση, την κατανόηση. Είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξουμε να εκδηλώσουμε τις ευαισθησίες μας εντός οικογενειακού περιβάλλοντος θέλοντας να φέρουμε πιο κοντά μας πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Η ζεστασιά και η τρυφερότητα πρωταγωνιστούν και σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν ιδανικό σκηνικό για δύο. Απολαμβάνοντας στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορούμε να ξεπεράσουμε πιθανές τριβές που απασχολούσαν τη σχέση μας.

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και σιγά-σιγά θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα νιώσεις καλύτερα. Τα πράγματα βελτιώνονται στη σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν δεχτείς την πρόσκληση να παραβρεθείς σε φιλική συγκέντρωση.

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά προσπαθήσεις. Με έντονη την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις θαύματα! Στην αισθηματική ζωή, η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Τετάρτη είναι αρκετά δύσκολη για σένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με τη συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε  διαφωνίες που δε σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Τα προβλήματα στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

 

Καρκίνος

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα και βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου, αγαπητέ Καρκίνε. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο τον ορθολογισμό σου. Στα αισθηματικά, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει εξίσου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, συνέχισε στους ρυθμούς που εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Επίσης, μη χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Εάν κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει κοντά σου για να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ενέργεια σου σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μη χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι. Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορεί να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί, κάνε μια βόλτα με φίλους και άσε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό, ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη συγκυρία ειδικά αν βιώνεις μοναξιές.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου. Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα τη διάθεση να το παλέψει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης

Η μέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αγαπητέ Τοξότη. Επίσης, μπορείς να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσεις μπροστά, απαλλαγμένος από αυτά. Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί στις έγνοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέσης σου. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς τη νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα το πρόσωπο που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανήκει στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Η μέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με τον σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος, η μέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δε λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν είχες σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν κι αυτοί. Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική μέρα και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου σε όσα έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

 

Ιχθύς

Μέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν, θα είναι αυτή η Τετάρτη για σένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφό σου, ο οποίος θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Πηγή : zwdia