Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 7/10

0
482

 

Κριός
Η Αφροδίτη περνά στον ηλιακό 9ο οίκο σου κι έτσι ανοίγεσαι σε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους, ασχολίες ή έργα. Μέχρι τις 5/11 θα υπάρξει ενθουσιασμός από μέρους σου, κίνητρα και αγάπη που συνδέεται με μαθησιακές ή διαδικτυακές δραστηριότητες. Ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις τις συγκρούσεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά νόημα και ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες σου αυξάνονται καθώς και οι θαυμαστές σου.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον ηλιακό 8ο οίκο σου είσαι σε μια εξαιρετική θέση για να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την προσωπική σου ζωή. Μια λογική, ελαφριά προσέγγιση σε πιο βαθιά θέματα μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και να πετύχεις συμφωνίες με άλλους. Η υπερβολική ενέργειά σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε ανυπομονησία ή λανθασμένες, βεβιασμένες κινήσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση και πάρε τα πάνω σου.

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου τις επόμενες εβδομάδες η κοινωνική και η επαγγελματική σου ζωή ενισχύονται. Ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία επιδιώκεις να διορθώσεις τις ανισορροπίες της ζωής σου και να ανακτήσεις την αρμονία που χρειάζεσαι. Παρορμητικότητα και βιασύνη σήμερα στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Βλέπεις την κολακευτική πλευρά του αγαπημένου σου κι αυτό σε κάνει πιο εκδηλωτική απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται και φέρνει ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σου.

Καρκίνος
Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, έρχεται η αρμονία στη ζωή σου συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Τις επόμενες εβδομάδες προκύπτουν κοινωνικές ευκαιρίες μέσω της εργασίας, ευχαρίστηση από την οργάνωση. Προσοχή στη διατροφή και τις οικιακές δραστηριότητες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Λέων
Η Αφροδίτη ξεκινά μια αρμονική, υποστηρικτική σχέση με το ζώδιό σου μέχρι τις 5/11. Αυτή η διέλευση φέρνει ελαφρότητα, ζεστασιά και χάρη στη ζωή σου και ιδιαίτερα καλή ενέργεια. Σήμερα ο Ήλιος και ο Άρης οδηγούνται προς μια ευθυγράμμιση και μπορεί να εντοπίσεις ισχυρά κίνητρα και επιθυμία για δράση, μάθηση, κοινή χρήση και σύνδεση. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη.

Παρθένος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 4ο οίκο σου φέρνοντας μια ισχυρότερη επιθυμία και δυνατότητες για περισσότερη αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Γίνεσαι πιο προστατευτική με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν κα τα συναισθήματά σου. Σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλά αν αξιοποιήσεις σωστά τη γενναιότητα, το θάρρος, την πρωτοβουλία και τον ενθουσιασμό ιδιαίτερα με τα χρήματα, τα ταλέντα και τα επιχειρηματικά ζητήματα. Η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται.

Ζυγός
Η Αφροδίτη σήμερα ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα των επικοινωνιών σου κι έτσι μέχρι τις 5/11 η ανάγκη σου να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου αυξάνεται. Υπάρχουν οφέλη από σπουδές, πνευματικά ενδιαφέροντα και επικοινωνίες. Παρατήρησε τι συμβαίνει γύρω σου στα εργασιακά προτού πάρεις αποφάσεις. Η εμπιστοσύνη ανακτάται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα των πόρων και των αξιών σου, ενισχύει την εμπιστοσύνη στα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η αναζήτηση για ασφάλεια και άνεση επηρεάζει έντονα τα γούστα, το στιλ και τα συναισθήματά σου. Σήμερα τα συναισθήματα για το παρελθόν ή ένα ιδιωτικό θέμα είναι περίπλοκα. Ο θυμός που έχεις θάψει ή κρύψει μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να διαταράξει τις ισορροπίες σου.

Τοξότης
Η Αφροδίτη σήμερα κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο και θα τη φιλοξενήσεις έως τις 5/11. Τώρα γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τα συναισθήματά σου. Εκπέμπεις καλή ενέργεια την οποία μεταδίδεις και επωφελείσαι. Στα εργασιακά απόφυγε τις γρήγορες αποφάσεις όσο κι αν νιώσεις να πιέζεσαι. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου αυξάνοντας τον αριθμό των κατακτήσεών σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση νέα ενδιαφέροντα, περισσότερη φαντασία και ρομαντισμός δυναμώνουν το συναίσθημα.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 12ο οίκο σου κι έτσι λαχταράς περισσότερο νόημα στην ερωτική σου ζωή αν λείπει ή μπορεί να νιώθεις αβεβαιότητα για τα συναισθήματα σου. Το να κοιτάζεις πίσω πριν  προχωρήσεις μπροστά είναι μια καλή κίνηση. Οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά αυξάνονται όμως είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου. Η ερωτική σου ζωή υπάρχουν στιγμές που σε ενθουσιάζει κι άλλες σε απογοητεύει.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου και σε βοηθάει να συνδεθείς με ομοϊδεάτες σου. Οι φίλοι γίνονται πιο δεκτικοί ή διαθέσιμοι κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση. Νέες ιδέες και προκλήσεις στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου. Απόφυγε ή μετρίασε την προσπάθειά σου να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και απαλλάξου από φοβίες και ανασφάλειες.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 10ο οίκο σου, της καριέρας και της φήμης σου. Πλέον το επόμενο διάστημα βρίσκεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση στη δουλειά και τις ευθύνες σου. Μπορείς να βελτιώσεις, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να ενισχύσεις τις ικανότητές σου. Άκουσε και λάβε υπόψη σου τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την αυξημένη σου κοινωνικότητα από σήμερα.

Πηγή : zwdia