Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 28/9

0
925

Η Σελήνη στους Διδύμους παραμείνει μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο τα ξημερώματα μάς δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με αισιοδοξία αναθεωρώντας στόχους και φιλοδοξίες. Διορθώνοντας κάποια λάθη και επαναπροσδιορίζοντας τη στάση μας είναι βέβαιο ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία στην επίτευξη των σχεδίων μας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, τη σημερινή Τρίτη μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται σήμερα και θα βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν με τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν να έχεις θετική ανταπόκριση.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις, αλλιώς δε θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούρια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια, με άτομα που δε σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για τα θέματα που σας απομακρύνουν και δε σας βρίσκουν σύμφωνους. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να τη διώξεις, αρκεί να αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Σήμερα ίσως προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια θέματα που δεν προχωράνε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά για να ξεπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω που μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν σου ή να αποτελεί νέο δεδομένο. Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Προβλέπεται να είναι μια πολύ ερωτική Τρίτη που σε ευνοεί να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις τους γύρω σου να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς άμεσα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου. Στην αισθηματική σου ζωή μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σου δεν τους το επιτρέπει.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από αυταπάτες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου με βάση τις πράξεις του συντρόφου σου και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα περάσετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό βράδυ παρέα με φιλικά πρόσωπα και θα το ευχαριστηθείτε.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται. Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μη διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου. Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Κι αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, η μέρα σε ενισχύει να κάνεις μια καλή γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούρια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει άλλη πορεία, προς το καλύτερο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη και πρέπει να τα αξιοποιήσεις για να εκφράσεις όλα τα θετικά σου αισθήματα. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

 

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. Είναι μια καλή μέρα για αλλαγές, ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο. Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα. Προσοχή όμως, κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις εντάσεις. Αν είσαι μόνος, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο που θα σε γοητεύσει.

 

Ιχθύς

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να την διοχετεύσεις σε τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου, φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό σήμερα να έρθει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος.

Πηγή : zwdia