Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 14/9

0
809

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει τν σκέψη μέσα στην ημέρα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η Σελήνη από τον Τοξότη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει ένα σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας φορτίζει ψυχολογικά και δε μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε με λογική και ωριμότητα. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ελέγχοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα που είναι εύκολο να εκδηλωθούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί θα είναι προσωρινές. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν, ώστε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορέσει να σταθεί άξια στο πλάι σου.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και η ευελιξία σου θα ανοίξει τους κατάλληλους δρόμους για να βρεις τις πιο ορθές λύσεις στις υποθέσεις σου. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις αυτό που αναζητάς.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών η πραγματοποίησή τους. Πάντως, φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις που μαζεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Πολύ πιθανό να θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σήμερα. Όσο για σένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη το βράδυ από ένα άτομο που σε έχει γοητεύει.

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών για σένα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα θα τα αντιληφθείς άμεσα τις επόμενες μέρες. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου και για κάποια νέα που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά. Θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις να ξέρεις πως ό,τι και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου, αυτός θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Και αν η μοναξιά ακόμη δε λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις πως αυτή την περίοδο μπορούν να συμβούν τα καλύτερα στη ζωή σου, εντελώς ξαφνικά!

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, κάποιες αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε αγχώσουν αρκετά. Φρόντισε να μη δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, αρκεί να ακολουθήσεις μια διπλωματική συμπεριφορά. Μίλησε άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα διλήμματά σου. Επίσης, χρειάζεται να μιλήσεις ανοιχτά για να νιώσεις πιο ήρεμα με τον σύντροφό σου, γιατί το τελευταίο διάστημα είσαι αρκετά φορτισμένος από τη συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου ανοίξτε τα φτερά σας, τολμήστε να ξεκινήσετε μία σχέση κάποιο πρόσωπο που σας πολιορκεί και δε θα χάσετε!

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καλό θα ήταν να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Η θετική όψη της μέρας θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις για το καλό σου. Μπορείς να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό. Προσπάθησε να είσαι συνετός. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου απόψε. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από τη μοναξιά σου, μην κάθεσαι λεπτό σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

 

 

Ζυγός

Σήμερα, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε καταβάλει το άγχος και δε θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Δε χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως. Έτσι, τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς. Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δε βλέπεις όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν τη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις και να επέλθει η ηρεμία στη ζωή σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα σου φέρει τον έρωτα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβληματισμοί σου για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου θα είναι σήμερα αρκετοί, αλλά με λογική σκέψη και ταπεινότητα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Έχεις δίπλα σου δικούς σου ανθρώπους για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και εκδηλώσεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ που είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε με τους φίλους σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να εμφανιστεί ο έρωτας!

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, έντονων διαφωνιών και εντάσεων. Περίεργα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, πράγμα το οποίο καθόλου δεν επιθυμείς. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην ξεκινήσεις συζητήσεις που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σου, αλλά όχι ταίρι σου. Η συντροφιά αγαπημένων φιλικών προσώπων θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σου και σε όσα έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να ξέρεις ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Άλλαξε στάση!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα που έχουν απομακρυνθεί από κοντά σου. Μπορείς να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τον σύντροφό σου και να επανεξετάσετε από κοινού τους στόχους σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να ψάχνεις, γιατί η μέρα σε ευνοεί να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Τρίτης για σένα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η απομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου για όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων και των γύρω σου. Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη σχέση σου για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

Πηγή : zwdia