Ζώδια | Οι Προβλέψεις για σήμερα 14/08/2022

178

Κριός
Σήμερα πραγματοποιείται μια αρκετά σκληρή όψη Άρη – Κρόνου και ίσως σου δημιουργήσει ή επαναφέρει κάποια οικονομικά άγχη ή καθυστερήσεις σε σχέση με χρήματα που περιμένεις. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες δεν σε αφήνουν να περάσεις ανέμελα με τον αγαπημένο σου όμως μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις αρκετά ή είναι νωρίς να ειπωθούν. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες που θα χρωματίσουν τη μέρα και θα βοηθήσουν να περάσει η μέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Αν είσαι μόνη, αρνητικές σκέψεις δημιουργούν σύννεφα στη μέρα σου.

Ταύρος
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους ακόμα κι αν πρόκειται για αγαπημένα σου πρόσωπα ίσως σήμερα σου φαίνονται βουνό. Οι πιέσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος όμως δεν είναι κατάλληλη η μέρα ή το διάστημα, για να πάρεις αποφάσεις. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κατευθύνεις εσύ το μυαλό σου και όχι εκείνο εσένα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή ένας περίπατος στη θάλασσα θα σας χαλαρώσει. Εάν είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος σου δημιουργούν μελαγχολία.

Δίδυμοι
Με τη σημερινή όψη Άρη – Κρόνου έχεις μια τάση απομόνωσης. Τα αποθέματα ενέργειας σου νιώθεις ότι είναι πολύ χαμηλά και ότι δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Με λίγη ξεκούραση ωστόσο και όσο το δυνατόν ευχάριστες επικοινωνίες και σκέψεις, καταφέρνεις να διατηρήσεις τη διάθεση σου σε καλά επίπεδα. Αν έχεις κάποια ραντεβού σήμερα φρόντισε να τα διπλοτσεκάρεις προτού δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.

Πηγή: tlife.gr