Ζώδια | Οι Προβλέψεις για σήμερα 01/07/2022

233

Κριός
Η επιθυμία για περισσότερη άνεση και ασφάλεια συνεχίζεται σήμερα, ωστόσο μπορεί να υπάρχουν πολλά που απαιτούν τον χρόνο σου. Οι ενέργειες διεγείρουν τώρα την επιθυμία σου να κάνεις περισσότερα και οι ιδέες για να το κάνεις είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Μπορείς να εργαστείς αποτελεσματικά ή να αναβιώσεις παλιά έργα που είναι πιθανό να έχουν μακροχρόνια απήχηση και κερδοφορία. Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της δημιουργικότητάς σου αργότερα σήμερα, αναδεικνύοντας τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη και τις επιθυμίες σου να δείξεις και να μοιραστείς τη στοργή σου.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των επικοινωνιών και συνδέσεών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας. Μπορεί να νιώθεις μια αδυναμία συγκέντρωσης, αλλά συνολικά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο και να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Αργότερα σήμερα λαχταράς περισσότερο χρόνο χαλάρωσης, καθώς η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσεις στον εαυτό σου και τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι δυνατή για να κατανοήσεις καλύτερα τα βαθύτερα συναισθήματα σου για ένα θέμα. Η στρατηγική σκέψη σου ωφελεί πολύ καθώς ο σχεδιασμός μπορεί να είναι χρήσιμος τώρα. Το κίνητρο για να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου είναι μαζί σου και στοχεύεις στο να αξιοποιήσεις την ενέργεια που έχεις στη διάθεση σου σε κάτι που πραγματικά αξίζει να επιδιώξεις αντί να σκορπίσεις τον εαυτό σου. Η ισορροπία δυνάμεων σε μια σχέση είναι ένα καυτό θέμα τώρα και ευτυχώς μπορείς να δεις όχι μόνο πόσο σημαντικό είναι αλλά και τα οφέλη του να μοιράζεσαι και να λαμβάνεις.