Ημερήσιες Ασtρολογικές Προβλέψεις 15/4

255

Θετική ημέρα για αξιοποίηση ταλέντων, για αναθεώρηση τακτικής και για βελτιωμένη επικοινωνία καθώς επηρεάζεται από την αρμονική όψη του Ήλιου με τον Δία και εκείνη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ποια ζώδια θα απολαύσουν στο έπακρο την ημέρα και για ποια δεν θα είναι τόσο ευνοϊκή;

Κριός

Τις μέρες αυτές εξελίσσεται για όλους σας ένα καινούριο ερωτικό σενάριο που μάλλον θα έχει αίσιο τέλος. Αποφασίστε αυτό που θέλετε και υποστηρίξτε το όπως πρέπει!

Ταύρος

Στα οικονομικά σας μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις από ανάγκη, αλλά κινηθείτε μεθοδικά και με σύνεση. Από την άλλη, οι ενδοοικογενειακές σχέσεις δοκιμάζονται από κάποιες αναγκαστικές προσαρμογές.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να μην αφήνετε τον παρορμητισμό και την ευθιξία σας να σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και λύσεις ή σε εξαιρετικά κακή διάθεση που θα επηρεάσει άσχημα την υγεία και τη δημιουργικότητα σας.

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην πείτε και να μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον σας ή να σας εκθέσουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Λέων

Μπορεί ο Άρης να φέρει συναισθηματικές εντάσεις, όμως ο έρωτας θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για εσάς αυτήν τη περίοδο. Εσείς δεν θα μπορέστε αλλά ούτε και θα προσπαθήσετε να του αντισταθείτε.

Παρθένος

Η περίοδος αυτή θα έχει αποτέλεσμα αλλά και ταλαιπωρίες και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε σχέδια και προγράμματα. Ο Δίας στον Υδροχόο σας παρακινεί να ενεργήσετε αλλά δεν ξέρετε ακόμα πως!

Ζυγός

Αλλάζει η καθημερινότητά σας εξ αιτίας μιας πρόσφατης αλλαγής στη ζωή σας. Επιμείνετε όμως να υποστηρίζετε τα δικαιώματα, τις αξίες και τις φιλοδοξίες σας.

Σκορπιός

Βρείτε κάποιον να σας ακούσει, να σας συμβουλέψει και τελικά να σας ξεκουράσει από τις διαρκείς αντιθέσεις που είστε αναγκασμένοι να υπομένετε. Η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και αυτό σημαίνει εύνοια στους περισσότερους από εσάς.

Τοξότης

Αλλαγές στη διάθεση των άλλων απέναντί σας προμηνύεται η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο. Φερθείτε ψύχραιμα απέναντι σε προκλήσεις και μην προσπαθείτε να αλλάξετε κάτι που είναι πολύ καλά εδραιωμένο.

Αιγόκερως

Φροντίστε να είστε απασχολημένοι με κάτι ευχάριστο για να μην επηρεάσει τη διάθεση, την υγεία σας ή την δημιουργικότητα σας μια καθυστέρηση ή ένα νέο εμπόδιο που κλείνει προσωρινά το δρόμο για το στόχο σας.

Υδροχόος

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ειλικρινείς με τον ερωτικό σας σύντροφο ακόμη και αν πρέπει να ρισκάρετε μία παρεξήγηση ή μία πρόσκαιρη απομάκρυνση.

Ιχθύες

Χειριστείτε καλύτερα τα αισθηματικά σας αυτήν την περίοδο. Κάντε τώρα μία σοβαρή προσπάθεια να εξασφαλίσετε τις προϋποθέσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα σας ηρεμήσουν.

Πηγή : zwdia