Ζώδια: Οι Προβλέψεις για σήμερα 26/08/2023

0
137

Κριός
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εκφραστείς, να ανταλλάξεις ιδέες και να απολαύσεις τους ανθρώπους της ζωής σου. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ειδικό έργο, χόμπι ή προσπάθεια. Αν και η μέρα δεν είναι ιδανική για να τηρήσεις τη ρουτίνα, είσαι ανοιχτή στο να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις τρόπους ανάπτυξης και βελτίωσης. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου σε ωθεί να αναζητήσεις παρέα ή σχόλια. Αργότερα σήμερα είναι πιθανά μεικτά μηνύματα που μπορεί να δοθούν ή να ληφθούν. Η ενέργεια σου πέφτει προσωρινά, αλλά είναι καλή ιδέα να επιβραδύνεις και να εξετάσεις διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ταύρος
Αν και αισθάνεσαι ιδιαίτερα άνετα με τους άλλους σήμερα, είσαι επίσης έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια ήπια πρόκληση. Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να διαμορφωθούν έντονα, καθώς ο Ήλιος και ο βόρειος κόμβος εναρμονίζονται. Μπορεί να εργαστείς για να θεραπεύσεις τη δυναμική της οικογένειας ή να κατανοήσεις καλύτερα τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και το να δώσεις κάποια ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές σου υποθέσεις, καθήκοντα και δεσμεύσεις μπορεί να σε ενδυναμώσει.

Δίδυμοι
Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για τη σύνδεση και την επικοινωνία με το τρίγωνο του Ήλιου στον βόρειο κόμβο της Σελήνης. Μπορείς να βρεις μερικές συναρπαστικές ιδέες με υψηλές δυνατότητες. Τα ψυχικά ενδιαφέροντα, η μάθηση και τα έργα πάνε καλά. Η αίσθηση του τι είναι σωστό για σένα είναι εφικτή και έλκεσαι από ήπιες προκλήσεις. Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου μαλακώνει επίσης τη διάθεση σου και είναι μια ωραία στιγμή για να απολαύσεις και να εκφραστείς. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι ενέργειες είναι λίγο πολύ σκοτεινές για μεγάλες κινήσεις.

Καρκίνος
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για οικονομικές ανακαλύψεις ή ιδέες που σου δίνουν την αίσθηση ότι κάπου πας. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα με ανταποδοτικούς τρόπους. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις την ανάγκη να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω ή να πιστέψεις στον εαυτό σου για να πετύχεις και να απολαύσεις νέες ευκαιρίες. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ελαφρώς άβολα στιγμιαία, αισθάνεσαι γρήγορα καλά με την ανάληψη μιας ήπιας πρόκλησης. Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4 ο οίκο σου δίνει μια ισχυρή αίσθηση του ανήκειν και της άνεσης.

Λέων
Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σου ξυπνά την περιέργεια σου. Επιπλέον με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να εναρμονίζεται με το βόρειο κόμβο της Σελήνης, η πνευματική ανάπτυξη και ευεξία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να είσαι κάπως μέντορας, καθοδηγώντας κάποιον σε ένα καλύτερο νοητικό χώρο. Είσαι σε καλή θέση για εκφραστικές, προσανατολισμένες στην ανάπτυξη, κοινή χρήση και μαθησιακές δραστηριότητες. Η συνεισφορά και η σύνδεση έρχονται πιο φυσικά και μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιητικές. Μπορεί επίσης να νιώσεις έμπνευση από μια ιστορία ή άποψη.

Παρθένος
Η Σελήνη μετακινείται στο σταθερό τομέα των πόρων σου σήμερα και με το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο βόρειο κόμβο, η συναισθηματική σου διάθεση είναι ισχυρή. Μπορεί να υπάρξει ώθηση στην ιδιωτική ή συναισθηματική σου ζωή και βλέπεις τα οφέλη του να αφιερώνεις επιπλέον χρόνο για να συνδεθείς με τα συναισθήματα, τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορεί να βρεις
ιδιαίτερο νόημα στη βοήθεια άλλων, στην υποστήριξη, στην εθελοντική εργασία ή σε μια στενή σχέση. Το να αφιερώσεις χρόνο για να χαλαρώσεις, να ανανεωθείς και να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου για μια παραμονή πάνω από δυο μέρες και τα συναισθήματα είναι διαφανή και τα αισθάνεσαι πιο άμεσα ή πιο πιεστικά. Με τη σημερινή σύνδεση Ήλιου – Βόρειου κόμβου μπορείς να βρεις υποστήριξη για τις δημιουργικές προσπάθειες ή έργα και οι αλληλεπιδράσεις σου με έναν συνεργάτη, φίλους ή γνωστούς είναι θετικές και εμπνευσμένες. Η ροή της επικοινωνίας είναι ενεργητική και ομαλή και εσύ ή κάποιος στη ζωή σου μπορεί να βρει υπέροχες ιδέες για να συνεισφέρει σε ένα όνειρο ή όραμα. Μικρές αλλαγές στις σημαντικές για εσένα σχέσεις σου είναι αυτό που χρειάζεσαι τώρα.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις συμβάλλουν στο να αισθάνεσαι πιο ασφαλής για τα επιτεύγματα ή τη δουλειά σου. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει κάποια λάθη ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου μακροπρόθεσμα. Ωστόσο η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια διαμονή άνω των δυο ημερών υποδηλώνει κάποια επιθυμία ή ανάγκη να υποχωρήσεις λίγο. Είσαι αρκετά ικανοποιημένη που παραμένεις στο παρασκήνιο, καθώς είναι μια φυσική στιγμή για επαναφόρτιση και αναθεώρηση. Το να στοχεύσεις στην κυριαρχία των υλικών πόρων και των τεχνικών για την επίτευξη των στόχων σου είναι μια καλή σκέψη και κίνηση.

Τοξότης
Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο για να προχωρήσεις σε ένα χόμπι ή ένα ειδύλλιο σήμερα. Η σχέση σου με τους άλλους ως ίση, σου ανοίγει το δρόμο για κάθε είδους ευκαιρία. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στις κοινωνικές σου σχέσεις και αναζητάς περισσότερο νόημα, καθώς εκφράζεσαι και μοιράζεσαι τις ιδέες σου με τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τα συναισθήματα σου σε κίνηση. Αργότερα σήμερα ωστόσο το χάσμα μεταξύ των επιθυμιών σου και της πραγματικότητας μπορεί να φαίνεται εντονότερα, αλλά μην αποθαρρύνεσαι. Αντίθετα δώσε χρόνο στον εαυτό σου και απόλαυσε τη μέρα.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κατανοήσεις καλύτερα τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης για την παραγωγή και την πρόοδο. Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργική εργασία ή ιδέες που σχετίζονται με χρήματα. Ωστόσο μπορεί να είναι αυτό που συμβαίνει σε συναισθηματικό επίπεδο το πιο εντυπωσιακό τώρα. Είναι η στιγμή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα αγαπημένα σου πρόσωπα, στο σπίτι και στις οικιακές ρουτίνες. Αναγνωρίζεις τις προσωπικές σου ανάγκες και ανασφάλειες.

Υδροχόος
Η επίλυση προβλημάτων είναι πολύ ευνοϊκή σήμερα. Μπορεί να νιώθεις αρκετά παρακινημένη τώρα και η ανάγκη να αφήσεις πίσω το παρελθόν σου είναι έντονη ώστε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Ταυτόχρονα είσαι σε καλή θέση για να απολαύσεις τη συνεργασία των άλλων. Είσαι εξαιρετικά δημιουργική και ανοιχτή σε νέες ιδέες και πληροφορίες. Οι συγκυρίες αναδεικνύουν το καλύτερο μέσα σου και επίσης τα δυνατά σου σημεία. Οι άλλοι βρίσκουν τις ιδέες σου μοναδικές και πολύ εμπνευσμένες. Οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές διεγείρουν τη δημιουργική εργασία, ένα χόμπι ή μια υπέροχη ιδέα.

Ιχθύες
Μια διεξοδική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα σήμερα. Ενώ οι άλλοι μπορεί να αναζητούν περίπλοκες απαντήσεις σε προβλήματα μπορεί να χάνουν το σημείο που σου φαίνεται αρκετά προφανές. Η ικανότητα σου να εστιάζεις αυξάνεται. Είναι μια καλή στιγμή για να ρίξει μια ειλικρινή ματιά στις ανάγκες σου. Αναγνωρίζεις πιο εύκολα τις ευπάθειες σου σχετικά με τα χρήματα, το εισόδημα και τα ταλέντα σου. Μπορεί να δεις τα πρακτικά θέματα με ένα εντελώς νέο τρόπο ή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει.

Πηγή: tlife.gr