Ζώδια | Οι Προβλέψεις για σήμερα 02/04/2023

0
360

Κριός
Βρες σήμερα ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να αποκλείσεις τον κόσμο και να κάνεις στον εαυτό σου κάποιες σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με την κατεύθυνση που βαδίζει η ζωή σου.  Υπενθύμισε του πως ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις κατεύθυνση και να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Ωστόσο η ερωτική σου ζωή απαιτεί το ενδιαφέρον σου, καθώς το συναίσθημα και η αίσθηση της ασφάλειας είναι ίσως τα πιο σημαντικά για σένα. 

Ταύρος
Ένα έργο ή στόχος που πιθανά φαινόταν πολύ δύσκολος, σήμερα θα σου φανεί πολύ πιο εύκολος και υλοποιήσιμος. Ο πιθανός λόγος είναι ότι η στάση σου, αλλά και ο τρόπος σκέψης σου πλέον είναι πολύ πιο θετικές. Έτσι, εκεί που έβλεπες μόνο προβλήματα τώρα μπορείς να δεις μια τεράστια γκάμα λύσεων. Πάρε πρωτοβουλίες, πίστεψε στον εαυτό σου και προχώρα μπροστά. Ο ερωτικός σύντροφος σου απαιτεί το ενδιαφέρον σου πιθανά με κάποιον τρόπο που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγη καταπίεση. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις ένα βήμα πίσω. 

Δίδυμοι
Αυτό που λέει η εσωτερική σου φωνή σήμερα θα είναι πιο σημαντικό από αυτό που σου λένε οι φίλοι και οι πιθανές προσωρινές εξελίξεις, για αυτό εμπιστεύσου τον εαυτό και την καρδιά σου. Ο μόνος δάσκαλος που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή είναι ο εαυτός σου. Απόλαυσε τη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, παλιές και νέες γνωριμίες σε βάζουν στη διαδικασία να αναγνωρίσεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου και να ανέβεις ψυχολογικά. 

Καρκίνος
Είτε σου αρέσει είτε όχι, είτε θέλεις είτε όχι, πρέπει σήμερα να είσαι ειλικρινής με κάποιους. Μπορεί να μπεις στη διαδικασία ή στον πειρασμό να πεις ένα – δύο μικρά ψεματάκια, αλλά αυτό δεν θα κάνει καλό και μπορεί μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα. Αφιέρωσε χρόνο για διασκέδαση με τον αγαπημένο σου προκειμένου να διασφαλίσεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα σου, όμως μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα από την πρώτη ματιά. 

Λέων
Αν θέλεις να βρεις μια λύση στα τρέχοντα προβλήματα ή στις ανησυχίες σου θα πρέπει να σταματήσεις να τα αντιμετωπίζεις όλα με τόσο συναισθηματικό τρόπο. Σε ό,τι αφορά ειδικά επαγγελματικές αποφάσεις και χρήματα, τα προσωπικά σου συναισθήματα δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τις αποφάσεις που παίρνεις. Ωστόσο η μέρα σου κυλά ευχάριστα κι αν καταφέρεις να απομονώσεις το μυαλό σου από προβληματισμούς φαίνεται να απολαμβάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάντε πράγματα που έχετε να κάνετε καιρό μαζί. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σου μπορούν να κάνουν θαύματα. 

Παρθένος
Αυτό που έχει να σου πει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα μπορεί να μην είναι αυτό που θα ήθελες ή θα ήλπιζες, όμως δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη για ξεκούραση φαίνεται να παίρνεις την απόφαση να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Έτσι η μέρα σου δείχνει να περιλαμβάνει ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις και εκπλήξεις κυρίως που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Ειδικά εάν είσαι μόνη, προετοίμασε τον εαυτό σου για νέες εμπειρίες που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα ή και το λήθαργο της καθημερινότητας. 

Ζυγός
Η ικανότητα σου να καταλαβαίνεις τι παρακινεί τους άλλους, κυρίως αυτούς που εκτιμάς και αγαπάς, βάζοντας τον εαυτό σου στη θέση τους, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να εκτονώσεις μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. Αν αντιμετωπίσεις τα παράπονα ή τον θυμό κάποιου οικείου σου προσώπου θα πρέπει να μπορέσεις να ηρεμήσεις τα πράγματα. Όλο αυτό αφορά και στη συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε αν διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Σκορπιός
Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει κι έτσι ίσως απογοητεύσεις κάποιους που πίστευαν ότι μπορούν να σε επηρεάσουν ή να σε καθοδηγήσουν. Θέλεις να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις ακόμα κι αν κάνεις λάθος παρά να αφήσεις άλλους ανθρώπους να σε οδηγήσουν στον σωστό δρόμο, ακόμα κι αν μέσα σου πιστεύεις πως είναι ο σωστότερος. Η ερωτική σου ζωή και κυρίως η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της, αρκεί κι εσύ από πλευράς σου να μην λες το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου. Απολαύστε το τριήμερο και προσθέστε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας. Εάν είσαι μόνη, δέξου προτάσεις φίλων αν και στην αρχή μπορεί λίγο να σε δυσκολεύουν. 

Τοξότης
Ως ζώδιο της φωτιάς σου αρέσει να πιστεύεις ότι η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε δύσκολη κατάσταση, αλλά αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική κυρίως σε αποφάσεις που από αυτές θα κριθεί η εξέλιξη σου. Σε γενικές γραμμές σήμερα σκέψου πριν ενεργήσεις. Δώσε τον χρόνο που χρειάζονται κάποιες υποθέσεις σου, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, καθώς στόχος σου είναι να ξεφύγεις από το τέλμα του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον καθώς η λάμψη και η υπερτονισμένη αυτοπεποίθηση σου κάνουν θαύματα. 

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες θα σε ανταμείψουν σήμερα κι ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν πως στάθηκες τυχερή, υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Κατέβαλλες προσπάθειες, ωρίμασες και κουράστηκες. Έχεις εργαστεί εξαιρετικά σκληρά για να φτάσεις στην υπάρχουσα κατάσταση που σου εμπνέει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Απόλαυσε ωστόσο τις επόμενες μέρες και αφιέρωσε τον χρόνο και τη σκέψη σ’ αυτό που πραγματικά γαληνεύει την ψυχή σου και επαναφορτίζει την ενέργεια σου. 

Υδροχόος
Μπορεί να έχεις θετική διάθεση αυτήν τη στιγμή, αλλά κάποιος με τον οποίο συνεργάζεσαι φαίνεται διατεθειμένος να σε παρασύρει στα λάθη και στο επίπεδο του. Μην το αφήσεις να συμβεί και μείνε πιστή στις αποφάσεις σου, τις απόψεις και τα πιστεύω σου. Κράτα τις αποστάσεις σου και αρνήσου να συμμετάσχεις στην αρνητικότητα τους. Είναι στο χέρι σου να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις αυτό το τριήμερο ξεκούρασης και να αφοσιωθείς στον  ερωτικό σου τομέα, που αν δεν είναι ήδη, θα γίνει σύντομα η προτεραιότητα σου. 

Ιχθείς
Δεν πρέπει να περιορίζεσαι σε δοκιμασμένους και αξιόπιστους τρόπους να κάνεις πράγματα. Οι πλανήτες υποδεικνύουν ότι αν είσαι έτοιμη και πρόθυμη να αγκαλιάσεις νέες ιδέες και νέες τακτικές, μπορείς εύκολα να βρεις μια διαδρομή πέρα από οποιοδήποτε εμπόδιο και να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά με αρκετή επιτυχία. Δώσε περισσότερη έμφαση στο συναίσθημα και τον έρωτα και μην προσποιείσαι ότι διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο. Αποδέξου και αφουγκράσου τις ανασφάλειες σου, έστω και αν δεν τις αφήνεις να φανούν προς τα έξω. 

Πηγή: tlife.gr