Ζώδια: Οι Προβλέψεις για σήμερα 01/06/2023

0
577

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για τα συναισθηματικά σου. Έχεις την τάση να αφήνεσαι στη ροή των πραγμάτων και να απολαμβάνεις τη διαδικασία. Θέλεις να ενεργήσεις βάση μιας βαθιάς επιθυμίας ή ενός ονείρου και αναλαμβάνεις δράση με επιτυχία. Το να βοηθάς άλλους σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση τώρα. Η φαντασία σου είναι στα πάνω της και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να εμπλουτίσεις ένα project που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Έχεις καλή αίσθηση και ξεκάθαρη εικόνα τώρα για το ποιο από τα σχέδια σου είναι πιο εφικτό.

Ταύρος
Η επιθυμία σου για περισσότερη ανεξαρτησία και αυθορμητισμό αυξάνεται. Σήμερα ίσως υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη ή μια ικανοποιητική λύση σε ένα πρόβλημα. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα, ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σου σε νέες δυνατότητες. Αυτή η πτυχή ενθαρρύνει το να βλέπουμε στους ανθρώπου την ομορφιά τους κυρίως και όχι τα ελαττώματα τους. Τα όνειρα και τα ιδανικά αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για εσένα σήμερα και το να βοηθά τους άλλους σε ανταμείβει. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι είδους αλλαγές ή νέα ξεκινήματα θέλεις να κάνεις την επόμενη βδομάδα.

Δίδυμοι
Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα υπογραμμίζει τη χαλάρωση. Η δημιουργική πλευρά των έργων σου έχει μεγαλύτερη ελκυστικότητα απ’ ότι συνήθως και είσαι ιδιαίτερα καλή στο να βλέπεις μαγεία στις επιδιώξεις σου. Θα βρεις τώρα ουσιαστική υποστήριξη από τα παρασκήνια ή από μια απροσδόκητη πηγή. Τα θερμά συναισθήματα για ένα μυστικό ή ένα ιδιωτικό θέμα θα μπορούσαν να είναι έντονα σήμερα. Η ενασχόληση με τις ευθύνες -αντί να κρύβεσαι από αυτές- μπορεί στην πραγματικότητα να είναι τώρα αρκετά ικανοποιητική.

Καρκίνος
Η σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Αναζήτησε αναζωογονητικές αλλαγές σε δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση. Μπορεί να αναπτυχθούν φιλίες ή θα μπορούσες να συνδεθείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες. Υπάρχει περισσότερη πίστη στις φιλίες και ίσως χρειαστεί να συγχωρήσεις ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο και να επανασυνδεθείς με κάποιον, πριν νιώσεις ότι μπορείς πραγματικά να προχωρήσεις. Η αυριανή νέα Σελήνη μπορεί εύκολα να σου αλλάξει κατεύθυνση και ο απολογισμός σου να είναι καλύτερος.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις εξάπτουν τη φαντασία σου. Η έρευνα και η ανάπτυξη ευνοούνται ιδιαίτερα με τη σύνδεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Λάμπεις ως ηγέτης και τώρα έχεις και την υποστήριξη των άλλων στους περισσότερους -αν όχι όλους- τους στόχους σου. Σκέφτεσαι την πιο δημιουργική πλευρά των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων σου ή της πορείας σου γενικότερα. Απολαμβάνεις την αφοσίωση και την εστίαση στα εμπόδια που μπορείς να συναντήσεις.

Παρθένος
Η συμπόνια σου για τους άλλους εκφράζεται σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται. Θα έχεις την ευκαιρία να υποστηρίξεις κάποιον που χρειάζεται την ψυχική, σωματική ή πνευματική βοήθεια σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για δημιουργικές δραστηριότητες. Η υπομονή και το αίσθημα σύνδεσης με τους άλλους μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Κάτι εμπνευσμένο μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να βελτιώσει την προοπτική σου. Σήμερα εστιάζεις ιδιαίτερα στην επίλυση προβλημάτων.

Ζυγός
Μια σύνδεση μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα προσθέτει μια δημιουργική εσάνς στη μέρα. Αυτή η διέλευση ταιριάζει με την ενέργεια της ημέρας πριν από τη νέα Σελήνη, ενθαρρύνοντας τον εποικοδομητικό προβληματισμό. Σε βοηθά επίσης να αφήνεσαι στη ροή των πραγμάτων, αντί να πιέζεις καταστάσεις. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στις σωστές πληροφορίες και σε βοηθάει να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου. Η υποστήριξη των άλλων ή οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί τώρα να ανταμειφτούν. Αργότερα σήμερα η αθόρυβη έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και ίσως μερικές μεγάλες ανταμοιβές.

Σκορπιός
Μια χαλαρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα ενδυναμώνει την πίστη σου ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θα έπρεπε και μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ανοίξεις την καρδιά σου. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ χρήσιμη μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη. Ίσως υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και αποδοχή σε μια σχέση τώρα. Η σύνδεση με άλλους μπορεί να οδηγήσει σε ελκυστικές ευκαιρίες και οι δημιουργικές προσπάθειες είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Τοξότης
Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με πρακτικές υποθέσεις. Είναι επίσης το σωστό timing για να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου ώστε να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα, αλλά και τα συναισθήματα σου. Όχι μόνο υπάρχει μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα που σου υπενθυμίζει την αξία της προσοχής στα ιδανικά και τα όνειρα σου, αλλά είναι επίσης η μέρα πριν από τη νέα Σελήνη όπου ευνοείται η δράση. Εάν έχεις εργαστεί σκληρά ή έχεις βιώσει γρήγορες αλλαγές στη ζωή σου, αυτή είναι η στιγμή για περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση.

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις καθώς σε γεμίζει πίστη και υπομονή για να αφήσεις τη ζωή να ξεδιπλωθεί μπροστά σου, αντί να προσπαθείς να τη σπρώξεις όταν δεν είναι έτοιμη να κινηθεί. Αυτό έρχεται σε μια καλή στιγμή, μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη, όταν ο προβληματισμός είναι χρήσιμος. Είναι μια περίοδος δημιουργικής έμπνευσης και φέρνει περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα έργα σου. Είσαι πιο σίγουρη και θαρραλέα στο να εκφράσεις την καλύτερη σου πλευρά. Το να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και όχι τις άμεσες ανταμοιβές σε βοηθά, με τον Ερμή σε μια αρμονική όψη με τον Κρόνο.

Υδροχόος
Η σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα υποστηρίζει την πίστη και το όραμα σου, και σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να ακολουθήσεις τη ροή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που παράγουν πνευματικές ανταμοιβές. Και μια καλή μέρα για να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου και να βρει λύσεις που ωφελούν τα οικονομικά, την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι και την αίσθηση ασφάλειας. Τέλειο timing, αφού αυτή η διαδικασία έρχεται μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη στον τομέα του σπιτιού σου. Αργότερα σήμερα η εστίαση στην οικογένεια ή σε ένα πρακτικό έργο μπορεί να ανακουφίσει το άγχος.

Ιχθείς
Μοιράζεσαι ένα όραμα ή μια ιδέα με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει τώρα λιγότερη φιλοδοξία για τον υλικό ή πρακτικό κόσμο και περισσότερο ενδιαφέρον για τις πνευματικές ή συναισθηματικές διαστάσεις της ζωής σου. Ο κόσμος της φαντασίας σου ή της τέχνης σε γοητεύει περισσότερο αυτήν τη στιγμή με τη διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα. Οι καλύτερες ιδιότητες και η εσωτερική σου δύναμη λάμπουν. Κάποιες φορές μοιάζεις λίγο απόμακρη, ίσως επειδή χάνεσαι στις σκέψεις σου.

Πηγή: tlife.gr