Ξέσπασμα από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι συμβαίνει στα προσωπικά μου;»

0
116
Πληρωμένες απαντήσεις έδωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε τηλεοπτική της εμφάνιση απέναντι στις συνεχείς πιέσεις που δέχεται να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού και της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα», στο MEGA. Μοιραία, η συζήτηση στράφηκε και στα όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή, με την τραγουδίστρια να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους!

«Δεν είχα πολύ χρόνο για προσωπική ζωή αυτό το καλοκαίρι γιατί τα ταξίδια που έκανα ήταν ανελέητα αλλά είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που απολαμβάνω ό,τι έρχεται. Ήταν ένα πάρα πολύ δημιουργικό καλοκαίρι με πολλά δώρα και ήμουν σε μια ωραία στιγμή για να τα γευτώ. Χαμογελώ πάντα ακόμα και όταν δεν είμαι στα πολύ καλά μου», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Και απαντώντας στα όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνη, ξέσπασε: «Γενικά λένε πολλά για μένα. Δεν με ενοχλεί απλώς τώρα τελευταία έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι κάπως, σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο ότι δεν πολυγουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να δικαιολογηθώ. Δεν νιώθω ότι χρωστάω κάτι σε κάποιον κάτι, μια απάντηση την οποία με ασυνέπεια δεν δίνω.

Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου. Από ‘κει και πέρα ούτε είμαι άνθρωπος που κρύβομαι ούτε που δεν απαντώ.

Δεν με νοιάζει που ασχολούνται με μένα αλλά που κρίνουν. Αυτή την εποχή ζούμε κοσμοϊστορικά πράγματα. Δηλαδή πραγματικά ζούμε μια πολύ έντονη εποχή που ποιος νοιάζεται τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω στη ζωή μου, να το πω!

Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει; Για μένα η ζωή μου είναι η εργασία μου. Την λατρεύω, αυτή είναι η προσωπική μου ζωή.

Δεν είναι πάνω από τον σύντροφο αλλά ξέρω ότι για να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη, με έναν σύντροφο και με έναν φίλο και με τους συνεργάτες μου, η εργασία μου καλύπτει πολλές πλευρές του εαυτού μου».

Πηγή: dnews.gr