«Βόμβα» Ηλία Γκότση για Survivor All Star: «Αυτός έγραψε τη λίστα» – «O Βασάλος θέλει να είναι το επίκεντρο»

0
31
Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης και αποκάλυψε ποιος έγραψε, τελικά, το επίμαχο χαρτάκι στο «Survivor All Star».

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου.

Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου.

Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του.

Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει. Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο.

Ο Βασάλος μου είχε πει χιλιάδες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα, θέλει να είναι το επίκεντρο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια».

Πηγή: dikaiologitika.gr