Παρθένοι |10 πράγματα που ενώ ισχύουν δε θα σου παραδεχτεί ένας

0
1165

1. Όταν σας γνώρισε, ήταν καχύποπτος απέναντί σας. Μην το παίρνετε προσωπικά, ένας Παρθένος που σέβεται τον εαυτό του είναι έτσι με όλους. Πριν εμπιστευτεί κάποιον, πρέπει να βεβαιωθεί ότι πληροί κάποιες βασικές γι’ αυτόν προϋποθέσεις.

 

2. Αν καμιά φορά επιχειρήσει να πει ψέματα, θα το καταλάβετε. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω. Οι Παρθένοι δεν το «έχουν» καθόλου με τα ψέματα, γι’ αυτό και τα αποφεύγουν. Στη σπάνια περίπτωση που θα το επιχειρήσουν, θα το «μυριστείτε» από τον τόνο της φωνής τους που ξαφνικά αλλάζει και το βλέμμα τους, που στρέφεται αλλού.

 

3. Πολλές φορές εύχονται να ήταν πιο χαλαροί. Δηλαδή να μη σκέφτονται την κάθε τους λέξη ή κίνηση, να αναλύουν τα πάντα, να προσπαθούν να προβλέψουν το οτιδήποτε κ.ο.κ.. Η αλήθεια είναι πως κουράζονται ακόμα και οι ίδιοι γι’ αυτό συχνά ζηλεύουν την ανεμελιά του Υδροχόου και τη χαλαρότητα του Ζυγού.

 

4. Ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους; Ότι είναι υπερβολικά ειλικρινείς. Τόσο ειλικρινείς που κάποιοι θα παρεξηγήσουν τον αιχμηρό τρόπο του να κάνουν κριτική ή λένε την άποψή τους. Εμείς πάντως είμαστε μαζί τους, γιατί δε μας αρέσει να μας χαϊδεύουν τ’ αυτιά.

 

5. Είναι ευαίσθητοι, αλλά προσπαθούν να το κρύψει. Κι όμως, ο φαινομενικά «απρόσωπος» Παρθένος παίρνει κατάκαρδα κάθε παρεξήγηση ή καβγά στον οποίο θα εμπλακεί. Στην αρχή δε θα φανεί αλλά ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση στη συνέχεια, θα τον προδώσει.

 

6. Δεν αντέχουν τους ανθρώπους που θέλουν να «δειχτούν» και που υποκρίνονται. Ο παρθένος θέλει τα άτομα που τον περιβάλλουν να είναι αυθεντικά, χαμηλών τόνων και ειλικρινή. Οι άνθρωποι που έχουν την τάση να «δείχνονται», δεν έχουν καμία θέση στον κύκλο του.

 

7. Είναι τρομερά διασκεδαστικοί με την κατάλληλη παρέα. Δηλαδή με τους φίλους που τους κάνουν να αισθάνονται άνετα και να νιώθουν ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Το αυστηρό προσωπείο τους χάνεται και υπάρχουν φορές που δεν τους αναγνωρίζεις!

 

8. Οι φίλοι τους είναι λίγοι και καλοί. Οι Παρθένοι από τη φύση τους δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ επιλεκτικοί στις φιλίες τους. Αν ανήκετε στον στενό κύκλο ενός Παρθένου, σημαίνει πως σας έχει ξεχωρίσει- και δεν εύκολο, επομένως μπορείτε να το πάρετε πάνω σας.

 

9. Θα κάνουν τα πάντα για τα άτομα που αγαπούν. Όχι απλά θα θυσιαστούν για τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή τους αλλά δε θα το κάνουν και βούκινο. Εν μέρει γιατί το θεωρούν υποχρέωσή τους, εν μέρει γιατί μπορεί ακόμα και να ντρέπονται να το παραδεχτούν. Γι’ αυτό αν έχετε έναν Παρθένο στη ζωή σας, να ξέρετε ότι είστε τυχεροί.

 

10. Δε θα κάνουν εύκολα σχέση, αλλά όταν ερωτευτούν θα κάνουν μόνο σχέση. Δεν τους αρέσει οτιδήποτε εφήμερο γιατί είναι λάτρεις της σταθερότητας κι αυτό μπορεί να τους το προσφέρει μόνο ένας σύντροφος. Με ποια ζώδια ταιριάζουν: θα «δέσουν» με τον Ζυγό ή Ταύρο με τα οποία θα μπορέσουν να βρουν τις ισορροπίες στη σχέση τους.