Γνώρισε την φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

600

Εντυπωσιακό θα είναι και φέτος το άνθινο άρμα που  στην παρέλαση της τελευταίας Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού. Το άρμα, που είναι εμπνευσμένο από την κινέζικη παράδοση έχει σχήμα ψαριού, θα κοσμείται από 60 χιλιάδες γαρίφαλα και φέρει την υπογραφή του Νίκου Λιβάνη.

Φέτος όμως, οι υπεύθυνοι του Καρναβαλικού Οργανισμού έχουν και μία έκπληξη για την κοπέλα που θα καθίσει στο θρόνο του άνθινου άρματος.

Στην παρέλαση του 2019, στο άνθινο άρμα ανέβηκε η βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού του 2018, Όλγα Κατσάρα, ωστόσο φέτος η γυναίκα που επελέγη είναι μητέρα τριών κοριτσιών.

Όπως είπε στο thebest.gr, η πρόεδρος της Κοινωφελούς για το Καρναβάλι Ήρα Κουρή η συγκεκριμένη επιλογή συμβολίζει πως η γυναίκα ανθίζει σε όλες τις ηλικίες και πως η γυναίκα εργαζόμενη που μεγαλώνει τα παιδιά της, είναι αυτή που δίνει στην κοινωνία την Άνοιξη.

Όσο για το ποιά είναι η γυναίκα αυτή, στον καρναβαλικό οργανισμό το κρατούν για έκπληξη.

Φυσικά, η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2020 Μαρία Κυριακοπούλου, θα παρελάσει στο δικό της άρμα.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ με το άνθινο άρμα. Το κοστούμι της «βασίλισσας» του άνθινου άρματος, δημιουργείται από τη νεαρή ταλαντούχο Πατρινή σχεδιάστρια (και πρωταθλήτρια πυγμαχίας με τη φανέλα της Παναχαϊκής) Χρυσούλα Πλέα. Όπως ανέφερε η κυρία Κουρή στο thebest.gr, η Χρυσούλα Πλέα, σχεδιάζει και ράβει το κοστούμι δωρεάν, ενώ τα υλικά και τα υφάσματα για την κατασκευή του έχουν αγοραστεί από την Κοινωφελή Επιχείρηση για το Καρναβάλι.

ΠΗΓΗ και ΦΩΤΟ thebest.gr,