Βαγγέλης Γιακουμάκης | Τον σκότωσαν 9 παιδιά και υπάρχει βίντεο

6355

Νέες συζητήσεις προκαλούν οι δηλώσεις του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου, σχετικά με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως υποστηρίζει υπάρχουν πληροφορίες πως ο άτυχος σπουδαστής της γαλακτοκομικής σχολής δολοφονήθηκε από 9 άτομα.

«Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον σκότωσαν 9 παιδιά, όλα μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σπύρου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon» και συνέχισε: «Έχω βίντεο που δείχνει ότι έχουν πέσει πάνω του 9 παιδιά, τον βαράνε, του έχουν σπάσει τα κόκαλα. Έπειτα υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι άκουσε θορύβους από το δωμάτιο του Βαγγέλη, που έδειχναν ότι εκεί υπήρξε βία» τόνισε.

Στη συνέχεια ο ιδιωτικός ερευνητής σημείωσε: «Το παιδί, του έκαναν πολλά πράγματα, τον χτύπησαν πριν τον σκοτώσουν, ο θάνατος του προήρθε από πολλά χτυπήματα» ενώ υπογράμμισε πως έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη δύο χρονολόγια, για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η εφημερίδα Espresso επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο της Ηπείρου, Δημήτρη Μπούκα, τον οποίο έχουν ορίσει ως δικηγόρο οι γονείς του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος δήλωσε ρητά ότι η οικογένεια δεν έχει προσλάβει κάποιον, πέραν των ιδιωτικών ερευνητών με τους οποίους συνεργάζεται: «Έχει καταντήσει αστείο και ταυτόχρονα ενοχλητικό.

Δεν μπορεί να βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και να λέει ότι με τον Βαγγέλη έγινε αυτό ή το άλλο, πληγώνοντας τους συγγενείς, οι οποίοι εξακολουθούν να πονάνε για τον χαμό του παιδιού… Είναι, αν μη τι άλλο, ασέβεια προς τον νεκρό και τους δικούς του, που πενθούν», δήλωσε ο κ. Μπούκας. Ο δικηγόρος διευκρίνισε, ακόμη, ότι η οικογένεια Γιακουμάκη έχει αναθέσει τη διερεύνηση της υπόθεσης του Βαγγέλη μόνο στον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και τον συνεργάτη του, τον Γιαννιώτη, Φώντα Βρόσγο.

Πηγή: newsit.gr