Τύπος χτύπησε τατουάζ six-pack στην κοιλιά του, για να έχει αιώνιο summer body!

0
324

Mπήκε η άνοιξη και όπως όλοι ξέρουμε, είναι η εποχή που παίρνουμε σοβαρά το summer body που προφανώς δεν έχουμε (από χειμώνα βγήκαμε, αφήστε με ήσυχη!). Άλλοι ξεκινούν διατροφή, άλλοι γυμναστήριο, άλλοι τάματα και προσευχές και άλλοι… χτυπάνε tattoo!

Όχι δεν κατάλαβες, δε μιλάμε για κάποιο ευφάνταστο tattoo τύπου μανίκι ή στην πλάτη για να εντυπωσιάσεις τους λουόμενους στις παραλίες, αλλά για tattoo six pack, για να κοροϊδέψεις τους λουόμενους!

Ο μπρο εδώ πέρα βαρέθηκε τις αυστηρές διατροφές και τις συστηματικές προπονήσεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή (I mean SAME) και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο.

Λάτρης του φαγητού και της καλής ζωής (κυρίως της μπίρας), όπως λέει και ο ίδιος πάντα ήθελε γραμμωμένη κοιλιά, αλλά δεν είναι μεγάλος fun της διαδικασίας που στην προσφέρει. Μετά από 2 ολόκληρες μέρες στο στούντιο του Dean Gunther στο Manchester, το αποτέλεσμα τον αντέμοιψε! Γιατί καλύτερα δύο μέρες πόνου αλλά αιώνιες φέτες, παρά να βασανίζεσαι και να ιδρώνεις επί χρόνια πάνω από τα όργανα και το διάδρομο. Το λες και έξυπνο.

Ο tattoo artist, Dean Gunther, είπε:

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το τατουάζ, γιατί είχα δει κάποιον να το κάνει στο παρελθόν, αλλά δε φαινόταν ρεαλιστικό και ήταν βασικά μαύρα περιγράμματα. Έτσι, αποφάσισα να αναλάβω αυτήν την πρόκληση και να το κάνω εντελώς διαφορετικά. Ήταν ένα από τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που μου έχουν ζητήσει ποτέ, αλλά είμαι υπέρ αυτού.

Δημιουργικότητα τσεκ, πρακτικότητα τσεκ, catfish check, καλό αποτέλεσμα τσεκ – μπορεί και όχι.

Μήπως να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε και εμείς σοβαρά; Βαρεθήκαμε να ξεκινάμε δίαιτα κάθε δυο μέρες!

Πηγή: neopolis.gr