Πως ξεκατινιάζεται η Ελληνική τηλεόραση

1286

Όλη η εγχώρια τηλεόραση σφάζεται καθημερινά και εμείς γουστάρουμε.

Survivor Master Chef το κόψιμο της εκπομπής του Μουτσινά και πολλά άλλα.

Ο ένας βρίζει τον άλλον.

Εμείς για να μην μείνεις πίσω στις εξελίξεις σου έχουμε ποιος είπε τι για ποιον

Ξεκινάμε

SUNDAY LIVE

 

Βερύκιος για Μουτσινά

«Πριν από μας βάζετε κάτι άλλο. Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς! Συζητάμε σοβαρά θέματα εδώ, πέφτει η ματιά μου στην τηλεόραση και βλέπω τον καράφλα! Τον αποτυχημένο καράφλα!

Αν είχε μεσουρανήσει θα ήταν εδώ. Έφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή!

Ποιος είναι ο Νίκος;»

Μουτσινάς για Μουτσινά

«Πιστεύω ότι έχει αλλάξει αυτό το σύστημα. Και παρακολουθώντας όχι μόνο από το Sunday live αλλά γενικά… Είναι πιο άγριο πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος, τώρα αυτό έχει μικρύνει πάρα πολύ».

Σκορδά για Μουτσινά

«Όταν μια εκπομπή έχει επιτυχία παίρνεις όλη την ευθύνη και λένε όλοι «ο παρουσιαστής». Αντίστοιχα και στην αποτυχία πρέπει πάλι εσύ να βγαίνεις μπροστά και να έχεις κομμάτι της ευθύνης. Δεν μπορείς να λες «δεν παίρνω ευθύνη», είσαι το μπροστινό πρόσωπο, είσαι ο επικεφαλής. Ο Μουτσινάς και η Ζέτα ήταν τα πρόσωπα του Sunday Live, προφανώς υπάρχει μερίδιο ευθύνης».

SURVIVOR

Eλένη Χατζίδου προς μαχητές

«Σκάστε βρε, σκάστε βρε…», είπε η γνωστή τραγουδίστρια στον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος κοιτούσε αποσβολωμένος.

Αργότερα, βέβαια, η Χατζίδου ζήτησε συγγνώμη από τον Αγόρου και το θέμα έληξε εκεί.

Μαρίνα Πήχου για κλίκες

«Είναι πασιφανές πλέον ότι έχουμε διασπαστεί, έχουμε χωριστεί εσωτερικά σε ομάδες, παρ’ όλa αυτά εγώ έχω δηλώσει ξανά ότι η δικιά μου είναι παρέα. Εμείς μέσα στο παιχνίδι στην ουσία συζητούσαμε για την καθημερινότητα μας έξω από αυτό, προσπαθούσαμε να ξεσκαλώσουμε ο ένας τον άλλο για να αντέξουμε περισσότερο. Εγώ ονομάζω κλίκα τους άλλους, γιατί οι άλλοι χωρίζονταν συνέχεια σε δυάδες τριάδες και βλέπαμε ότι μιλούσαν για εμάς. Όταν εμείς πηγαίναμε στη φωτιά, εκείνοι σταματούσαν να μιλάνε, ενώ πριν μιλούσαν. Από αυτά και μόνο καταλαβαίνεις πως ο άλλος κάτι λέει για εσένα. Δεν γίνεται μόλις σε βλέπει να σταματάει να μιλάει»

MASTER CHEF

Γωγώ κατα Τζώρτζη

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι “εντάξει, μας δουλεύεις τώρα”. Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε… Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό… Και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει»

Αργύρης για Τζώρτζη

Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης»

OH LA LA

Καινούργιου για Σάσα Σταμάτη

«Η Σάσα Σταμάτη είναι πολύ καλή στην εκπομπή της. Μου αρέσει πάρα πολύ στον ΣΚΑΙ, την έχει πάρει πάνω της την εκπομπή και δουλεύει πολύ… Θα την πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε κιόλας, έκανε κάτι και με στεναχώρησε επαγγελματικά, προσωπικά είμαστε φίλες, είναι θεά»!

ΠΗΓΗ: INTERNET