Τροχός της Τύχης: Παίκτρια συγκέντρωσε ποσό ρεκόρ και στο τέλος κέρδισε και το αυτοκίνητο

0
23

Τα 7.500 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που συγκέντρωσε ποτέ παίκτης στο τηλεπαιχνίδι με 805 σωστές απαντήσεις

Ιστορικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο στον Τροχό της Τύχης καθώς μία παίκτρια συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί στα χρόνια που παίζεται στην ελληνική τηλεόραση.

Η 28χρονη Άνια ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να παίξει στο δημοφιλές παιχνίδι του Star το οποίο -όπως είπε η ίδια, παρακολουθεί φανατικά. Από το πρώτο γύρισμα του τροχού, η Άνια έδειξε ότι πρόκειται να παίξει πολύ δυνατά, λύνοντας άνετα τον πρώτο γρίφο, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλα ποσά στον δεύτερο, όπως επίσης και το μπαλαντέρ χωρίς να αφήνει τους συμπαίκτες της να παίξουν καν!

Έτσι, λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Αφού έλυσε τη δεύτερη λεξομαχία, συνέχισε στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού, λύνοντας και τον επόμενο γρίφο.

Έπειτα από ένα μόνο λάθος στον πέμπτο γύρο, η Άνια ολοκλήρωσε με επιτυχία και τον έκτο γύρο, ενώ μετά την αστοχία της Μαρίας που δεν έλυσε τον έβδομο γρίφο, η ‘Ανια το κατάφερε, πηγαίνοντας στον όγδοο γύρο bonus, έχοντας συγκεντρώσει το ποσό των 3.425€. Στον όγδοο γρίφο , αφού σήκωσε τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, πήρε το τζάκ-ποτ ξεπερνώντας τα 7.000 ευρώ!

Πηγαίνοντας στον τελικό με 7.550€, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης, η Άνια έλυσε τον γρίφο «ράψιμο- ξήλωμα» λίγο πριν τη λήξη του χρόνου, κερδίζοντας εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», που δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

Πηγή: protothema.gr