Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο κοστίζει 1,7 εκατ. δολάρια

303

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό τροχόσπιτο, αλλά με την απόλυτη χλιδή στους τέσσερις τροχούς. Μιλάμε για το Vario Perfect 1200 Platinum από την VARIOmobil, το οποίο σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με πολυτέλεια. Το τροχόσπιτο αυτό, το οποίο είναι επιπλωμένο ώστε να μοιάζει με μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, διαθέτει επίσης έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ για ένα αυτοκίνητο, όπως την Mercedes-AMG GT που βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τροχόσπιτο – ένα σπίτι μακριά από το σπίτι – το οποίο έχει ως βάση το σασί του Mercedes Actros 2553 LLL και διαθέτει έναν εξακύλινδρο κινητήρα turbo-diesel των 10,7 λίτρων που αποδίδει 523 ίππους. Η τιμή του Vario Perfect 1200 Platinum ξεκινά από περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια και μπορεί να φτάσει έως τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τις προαιρετικές επιλογές που προσφέρει η εταιρεία.

Το τροχόσπιτο αποτελείται από τρεις χώρους διαβίωσης, στου οποίους συμπεριλαμβάνεται ο χώρος καθιστικού, μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο εξοπλισμένο με όλες τις βασικές ανέσεις και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο.

Ρίξτε μια ματιά στο Vario Perfect 1200 Platinum παρακάτω:

πηγή:perpetual.gr