Το φίλτρο που σε δείχνει να κλαις είναι ό,τι καλύτερο μας έδωσε τελευταία το ίντερνετ!

0
613

Είναι μέρες τώρα που τα social media έχουν κατακλυστεί από κλαμένες φάτσες και το λατρεύουμε! Ίσως είναι το πιο ρεαλιστικό φίλτρο που έχει υπάρξει, δεν ξέρουμε. Πάντως αυτό το τόσο πονεμένο ύφος σε στιγμές κατά τ’ άλλα ξέγνοιαστες κι ευτυχισμένες είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας χαρίσει το ίντερνετ.

https://www.tiktok.com/@trufflesocial/video/7095697236893486342?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.neopolis.gr%2Fto-filtro-pou-se-dichni-na-kles%2F&referer_video_id=7095697236893486342&refer=embed

 

Την πρώτη φορά που το αντικρίζει κανείς πιστεύει ότι πρόκειται για αληθινή θλίψη και κάπως νιώθει άσχημα. Άλλωστε, μια βόλτα στην καθημερινή επικαιρότητα και εύκολα καταλήγεις κάπως έτσι. 🙃 Μετά συνειδητοποιείς ότι είναι όλο το fyp/αρχική σου έτσι και άρα ένα νέο trend γεννήθηκε και πρέπει να κάνεις join in!

Τιιι;;; Δεν έχεις ανεβάσει ακόμα βιντεάκι με τη μούρη σου που πλαντάζει στο κλάμα;! 

 

Η μόνη δικαιολογία είναι ότι δεν έχεις Snapchat, όπου και είναι διαθέσιμο το φίλτρο. Σου δίνουμε λίγο χρόνο να το κατεβάσεις… Κομπλέ; Ωραία, για να το χρησιμοποιήσεις πατάς στο χαμογελαστό εικονίδιο στα δεξιά του record button, στο κάτω μέρος της οθόνης. Το εν λόγω φίλτρο κανονικά βρίσκεται στις πρώτες επιλογές, αλλά εφόσον δεν το βρίσκεις, τότε πάτα ‘Explore’ κάτω δεξιά και πληκτρολόγησε τη λέξη ‘Crying’. Voila!

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στον εαυτό σου, αλλά η πλάκα βρίσκεται όταν το κάνεις σε ανυποψίαστο φίλ@/γονιό/αδερφ@!

Κάπως έτσι λειτουργεί και η πλειοψηφία. Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι στρέφουν την κάμερα σε ένα τρίτο πρόσωπο και ρωτούν «Τι σου συμβαίνει;», με εκείνο να απαντά «τίποτα» και να το εννοεί! Η εικόνα βέβαια δείχνει άλλα…

Συχνά επίσης ζητούν να πάρουν λίγο από το φαγητό του φίλου τους και ενώ η απάντηση είναι θετική, η ψυχολογική κατάσταση που μαρτυράει το πρόσωπο δε συμβαδίζει με αυτήν.

https://www.tiktok.com/@fablesinfocus/video/7094691280784985349?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.neopolis.gr%2Fto-filtro-pou-se-dichni-na-kles%2F&referer_video_id=7094691280784985349&refer=embed

 

To φίλτρο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο μέσω Snapchat, αλλά να το μοιραστείς και στις υπόλοιπες εφαρμογές.

Πηγή: neopolis.gr