Θανάσης Βισκαδουράκης | Έκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του

0
490

Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων. Ένα από τα θύματα των τελευταίων ημερών είναι και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Με ανάρτησή του στα social media o ηθοποιός έκανε γνωστή την κλοπή του αυτοκινήτου του αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο την αντιλήφθηκε.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα, τους πήραν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι τους στην περιοχή του Περισσού και τώρα παρακολουθούν την πορεία του μέσω του e-pass.

«Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας», έγραψε στο Instagram και το post έκανε αναδημοσίευση ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο T-Live αποκάλυψε πως ο δράστης έχει ταξιδέψει μέχρι τη βόρεια Ελλάδα.

«Χθες κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στην πρόβα μου στο θέατρο, στον Μπακαλόγατο. Στις 16.30 λοιπόν συνειδητοποιώ ότι λείπει το αυτοκίνητό μου. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, πουθενά το αυτοκίνητο. Παθαίνω σοκ. Παίρνω τη γυναίκα μου, της είπα να μην ξυπνήσει τον γιο μας που είναι άρρωστος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από το e-pass βλέπουμε ότι κάνει διαδρομή και σήμερα μου έδειχνε ότι είναι στην Καβάλα. Το αμάξι πάει για Βουλγαρία, είναι απίστευτο. Πήγα στην Αστυνομία, με εξυπηρέτησε. Μου είπαν ότι κλέβουν καθημερινά πολλά αυτοκίνητα».

«Το άκουγα από φίλους που τους είχε συμβεί, αλλά ήταν διακαής πόθος να μη συμβεί σε εμένα. Έλα όμως, που συμβαίνει και σε εμάς. Και σε εμένα και στον γείτονα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όσο για τα συναισθήματά του, όταν συνειδητοποίησε πως το αυτοκίνητό του έλειπε; «Το συναίσθημα είναι τραγικό, μου κόπηκαν τα πόδια», εξομολογήθηκε.