Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσεως: Η Αχτσιόγλου επιμένει σε debate, ο Κασσελάκης καλεί σε κοινή περιοδεία

0
17
Αυξάνεται η ένταση στις εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να τα παίζουν όλα για όλα ενόψει της τελικής μονομαχίας την Κυριακή.

«Ζήτησα από τους Γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείς για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debatε, άλλωστε εγώ το ζήτησα», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου το πρωί της Τρίτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε μέσω social media στο κάλεσμα της Έφης Αχτσιόγλου για debate. «Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι», σχολίασε πριν λίγα λεπτά. Απέρριψε με αυτό τον τρόπο το αίτημα για τηλεοπτική αντιπαράθεση.

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη.
Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.
Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το “μαζί” που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

 

 

Άμεση ήταν η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου που καλεί ξανά σε debate «από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας»

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.
Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.
Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

 

 

Πριν λίγη ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά στη Βουλή. Ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός είχε λάβει 8,68% στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Πλέον η κούρσα για την προεδρία έχει απόλυτο φαβορί τον Στέφανο Κασσελάκη και «δυσκολεύει» η προσπάθεια της Έφης Αχτσιόγλου για ανατροπή των συσχετισμών.

Πηγή: dnews.gr