Η πιο «γλυκιά» παρουσία στην πόλη από το 1983!

242

Με εμπειρία 35 χρόνων στην τέχνη της γευστικής απόλαυσης, τα ζαχαροπλαστεία «Μάντζιος» αποτελούν σημείο συνάντησης της ποιότητας και της δημιουργίας. Με άρτια οργάνωση, μεράκι και πολύ πάθος για τη ζαχαροπλαστική, η οικογενειακή επιχείρηση μετρά σήμερα πέντε καταστήματα με ξεχωριστό στυλ και ιδιαίτερο χαρακτήρα σε ολόκληρη την πόλη, καθώς πρόσφατα καλωσόρισε και το νεότερο μέλος της επί της Λεωφόρου Δωδώνης 11.

Το εργαστήριο

Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, γιατί έχουν δημιουργήσει τον πιο υπερσύγχρονο και πιστοποιημένο χώρο παραγωγής με συνολική έκταση 1.400 τ.μ., εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και υγιεινής για την παρασκευή των πιο γευστικών αριστουργημάτων. Προτεραιότητα τους να σας χαρίζουν αυθεντικές γεύσεις,  από αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα, διαλεγμένα υλικά.

Εκλεκτά προϊόντα για κάθε γούστο

Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, γιατί παρέχουν την πιο μεγάλη γκάμα προϊόντων, με πάνω από 259 διαφορετικά ήδη γλυκισμάτων και 24 διαφορετικές γεύσεις λαχταριστού παγωτού. Αναζητήστε στα καταστήματα ξεχωριστές τούρτες με ειδικά σχέδια και κομψοτεχνήματα, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, πάστες, σιροπιαστά, κεράσματα, τσουρέκια και διάφορα άλλα γλυκά είδη για κάθε εποχή. Ακόμη, στα μυστικά τους κατατάσσουν φυσικά την άριστη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό τους, που βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για την πιο απίθανη γευστική εμπειρία στον χώρο των ζαχαροπλαστείων Μάντζιος.

Εκδηλώσεις με αισθητική, δημιουργική φαντασία και καινοτόμες προτάσεις γεύσεων

Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, γιατί καλύπτουν τις ανάγκες σας για κάθε τύπου εκδηλώσεις, όπως δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, αρραβώνες, παιδικά πάρτι, άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και μνημόσυνα, με μοναδικό προνόμιο την εξυπηρέτηση σας σε ολόκληρη την Ήπειρο! Κάνουν τις αγαπημένες σας στιγμές αξέχαστες, δημιουργώντας ευφάνταστες τούρτες γενεθλίων, μοναδικά γλυκά και ονειρικές τούρτες γάμων. Με μεγάλη τους χαρά, σχεδιάζουν και υλοποιούν κάθε σας επιθυμία, αφήνοντας σας της με την πιο γλυκιά ανάμνηση.

Μάντζιος Café

Στα καταστήματα Μάντζιος μπορείτε, εκτός από ολόφρεσκα και λαχταριστά γλυκά, να απολαμβάνετε καθημερινά τον αγαπημένο σας καφέ, πάντα φρεσκοκομμένο! Είτε στο χέρι είτε στο ζεστό σαλόνι, σας περιμένουν!
Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, γιατί εδώ έχουν νόημα οι μικρές στιγμές καθημερινής απόλαυσης.