Θεσσαλονίκη | Προς τον εισαγγελέα έξι ιερείς που τέλεσαν την Ανάσταση μετά τις 21:00

216

Έξι ιερείς της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης παραπέμπονται σε εισαγγελέα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, το βράδυ της Ανάστασης

Δικογραφία σε βάρος έξι ιερέων στη Θεσσαλονίκη, που τέλεσαν τη λειτουργία της Αναστάσεως μετά τις 21:00, σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Οι ιερείς παραπέμπονται διότι τέλεσαν την Αναστάσιμη λειτουργίας στις δώδεκα το βράδυ και όχι στις εννέα όπως είχε οριστεί.

Οι δικογραφίες που αφορούν τους ιερείς στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, Ευκαρπία, Λαγκαδά, Ασκό, Σοκό και Συκιές αναμένεται σύντομα να διαβιβαστούν στην εισαγγελία.

Στο μεταξύ, επικριτικός προς τους ιερείς της περιφέρειάς του που δεν ακολούθησαν όσα ορίστηκαν την Ανάσταση, εμφανίστηκε και ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος.

Ο Μητροπολίτης Δράμας που δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό του, σύμφωνα με τη τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα grtimes προτίθεται να καταθέσει στον εισαγγελέα για τους αρνητές ιερείς. Ο ίδιος έκανε λόγο για ανταρσία, καθώς -όπως είπε- ορισμένοι ιερείς δεν ακολούθησαν τα οριζόμενα για την τελετή της Ανάστασης.

Πηγή: DikaiologitikaNews