Μένουμε σπίτι | 5 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος στο σπίτι μας

545

Δυστυχώς η ζωή μας αλλάζει κάθε μέρα και περισσότερο, στην αρχή ήταν απλά μία προειδοποίηση για τον ιό, έπειτα ήρθαν τα πρώτα κρούσματα και τώρα φτάσαμε να μιλάμε για πανδημία. Έτσι το κράτος αλλά και εμείς οι ίδιοι πρέπει να περιορίσουμε τους εαυτούς μας κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις γίνεται! Μένουμε σπίτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιζεριάσουμε ούτε ότι πρέπει να μείνουμε καθηλωμένοι διαβάζοντας κάθε άρθρο που ανεβαίνει στο Fb για την εξέλιξη του ιού.
Το σπίτι για όσους το έχουν ξεχάσει εκτός από ένα μέρος ξεκούρασης είναι και ένα μέρος όπου μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως:

1) Να τελειώσουμε επιτέλους εκείνη την σειρά που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή του χειμώνα και ΠΟΤΕ δεν βρίσκουμε χρόνο!

Αποτέλεσμα εικόνας για netflix
2) Μπορούμε να κάνουμε την καθιερωμένη μας γυμναστική (γιατί τα γυμναστήρια είναι κλειστά) με ότι μέσα έχουμε απλά και μόνο για να συντηρήσουμε την φόρμα μας!
Αποτέλεσμα εικόνας για home workout

3)Βγάλτε το ταλέντο σας στην μαγειρική! Δόξα το θεό το master chef ζει ανάμεσά μας, κλέψτε μερικές ιδέες και κάντε τον μάγειρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για master chef

4) Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά πριν γίνουμε όλοι τόσο high-tech παίζαμε κάτι πολύ όμορφα παιχνίδια που λέγονται επιτραπέζια! Μάλιστα μπορούν να μας κρατήσουν για ώρες απασχολημένους και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά το απόγευμα μας!
Αποτέλεσμα εικόνας για επιτραπεζια για μεγάλους(εκτός βέβαια αν παίξετε monopoly και uno, οπότε και πάλι θα περάσετε ευχάριστα το απόγευμα σκοτώνοντας ο ένας το άλλο 😛 )

5) Κάντε χειροτεχνίες, life hacks ή ότι άλλο κουλό έχετε δει το ιντερνετ! Το έχουμε δοκιμάσει (ναι μπορεί να μην δουλεύουν όλα) αλλά πραγματικά το γέλιο με όλα

6) Βάλαμε ένα 6ο, σαν extra που κανονικά δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε ποτέ μας… περάστε απλά χρόνο με τους δικούς σας, δώστε χρόνο από τον εαυτό σας, μιλήστε γελάστε, πείτε τους προβληματισμούς σας και γενικά ζήστε την στιγμή!