Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 21/6

505

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις τώρα, παλαιά προβλήματα της σχέσης σου κι επιπλέον να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου! Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί του χωρίς προστριβές κι εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για την πολυπόθητη επανασύνδεση, που τόσο καιρό περίμενες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα καταφέρεις, με ποικίλους τρόπους, να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα αισθανθείς πως οι προσπάθειές σου, επιτέλους ανταμείβονται! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά και τα «θέλω» σου! Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές αλλά κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο συναισθηματικός τομέας, σε καλύπτει απόλυτα, ειδικά επικοινωνιακά, αφού μέσα από μία συζήτηση με το ταίρι σου παίρνεις χαρά!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία για να προγραμματίσεις σωστά και να οργανώσεις τη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί σήμερα, αφού υπάρχει η πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης σταθερής και βασισμένης στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ουσιαστική αγάπη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονα την ανάγκη, για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, η σημερινή ημέρα ωστόσο, σε παρασύρει σε λάθος επιλογές κι επικοινωνιακές γκάφες, ιδίως σε φλερτ και μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι ανανεώνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου με πολλούς τρόπους, πετυχαίνοντας στόχους κι απολαμβάνοντας βελτιωμένη σεξουαλική ζωή!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σήμερα, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις θεαματικές αλλαγές στη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και σβήνεις επιτέλους κάθε ανασφάλεια κι αβεβαιότητα! Είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και μπορείς σήμερα να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους στόχους σου στον έρωτα, κατακτώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας νέες γνωριμίες ή επιδιώκοντας την έναρξη μίας νέας σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διατηρήσεις την εντιμότητα και τη σταθερότητα στη σχέση σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά, επιπλέον, θα σε αποζημιώσει και για όλες τις απογοητεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, οσονούπω, ερωτικές ευκαιρίες, νέες γνωριμίες και πολλές προοπτικές για την έναρξη μίας νέας ανανεωτικής σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένα πρόβλημα, εδώ και καιρό στη σχέση σου, ζήτα άμεσα συμβουλές από τους φίλους σου! Μπορούν να δουν κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα από σένα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σου δίνει, τη σημερινή ημέρα, την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου, το πρόγραμμά σου και να σχεδιάσεις στρατηγικές, ώστε να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε όσο μπορείς μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου και να μην τη διακινδυνεύσεις, για την απόλαυση μίας στιγμής! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες που είναι αξιόλογες κι υπόσχονται μέλλον! Τα ανούσια φλερτ δε σου προσφέρουν τίποτα πια.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα σε ευνοήσει αρκετά, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε συζητήσεις με το ταίρι σου που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και την ανανέωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο φλερτ αλλά και πολλά ευχάριστα μηνύματα ή ένα χαρμόσυνο τηλεφώνημα από το άτομο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το υδάτινο Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου και να τη μεταμορφώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να παραμείνεις λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και ψύχραιμος απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να μην παρασύρεσαι σε ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το περιβάλλον σου, εκδηλώνεται επιτέλους, εκεί που δεν το περιμένεις και σου αλλάζει όλη την καθημερινότητά σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, είναι απόλυτα θετικό κι ωφέλιμο για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία συναρπαστική πρόταση ή ένα χαρμόσυνο νέο από τον σύντροφό σου! Ωστόσο, οφείλεις κι εσύ να ανταποδώσεις την καλοπροαίρετη συμπεριφορά του, απέναντί σου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει επιτέλους να ισορροπήσεις συναίσθημα με λογική! Είναι η κατάλληλη περίοδος για την έναρξη μίας νέας, σταθερής και σοβαρής σχέσης, γι’αυτό βρες ισορροπίες!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σήμερα, δίνει μία ανάσα ανακούφισης στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σε έναν νέο έρωτα που έρχεται, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, κρατώντας όμως διακριτική στάση, για να μην εκτεθείτε! Αν είσαι δεσμευμένος, διόρθωσε λάθη που ενδεχομένως κάνατε με τον σύντροφό σου στο παρελθόν κι ανανεώστε ουσιαστικά τη σχέση σας, με το να απολαύσετε μαζί τη γλυκιά παρούσα καθημερινότητα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, το απόλυτα θετικό για ‘σένα Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σε προτρέπει να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις την απόλυτη εύνοια στην αισθηματική ζωή! Είναι πολύ πιθανό, να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία ή μία επικοινωνία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή κι όμορφη σχέση, όπως ακριβώς χρειάζεσαι κι επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό και πάθος με τον σύντροφο, αλλά και πολλές ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον της σχέσης σου!