Ημερήσιες προβλέψεις 08/10

528

Κριός

Μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω εκνευρισμό από ότι συνήθως, γι ‘αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός ελέγχου γιατί μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που σε αγχώνουν.

 

Ταύρος

Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου αγαπητέ Ταύρε για αυτό μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Προβληματικές καταστάσεις βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για την σχέση.

 

Δίδυμος

Το μυαλό σου είναι ιδιαίτερο με καταπληκτικές ιδέες και θα μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα βγάλεις εις πέρας σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν φρόντισε να τα λύσεις άμεσα γιατί μπροστά σου ανοίγεται λαμπρό μέλλον. Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να κατανείμεις τον χρόνο σου ακριβώς όπως πρέπει. Φρόντισε να μην υποσχεθείς όλα αυτά στα οποία δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης.

 

Παρθένος

Μπορείς να κάνεις τα σχέδια και το πλάνο σου για τις επόμενες μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους. Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Τοξότης

Προφανώς, είναι πάντοτε συνετό να εκπληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά το μυαλό σου πιθανώς να απασχολείται σήμερα από άλλα πράγματα. Πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει πάντα ένα παρορμητικό στοιχείο στη συμπεριφορά σου, αλλά μπορείς επίσης να επωφεληθείς από τον προχωρημένο σχεδιασμό.  Δώσε στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

 

Υδροχόος

Στην αρχή, φαίνεται ότι η μέρα σου περνάει και ότι την παρακολουθείς σε μια οθόνη, και νομίζεις ότι δεν μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα γεγονότα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις που είχατε στο παρελθόν.

 

Ιχθύς

Μην φοβηθείς τίποτε προχώρα μπροστά και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης.