Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 25/1

486

Κριός
Αγαπητέ Κριέ η ημέρα σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα σου δώσει αρκετή αισιοδοξία, θέληση και κοινωνική γοητεία! Σήμερα, είναι ιδανική ημέρα για τους ελεύθερους! Βόλτες, ραντεβού, φλερτ, μηνύματα, επαφές και γνωριμίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα και πραγματικά θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης! Αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχουν τα τυχερά τους! Μία βόλτα, μία εκδρομή ή ένα ταξίδι, θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που πιθανόν να είχατε στην σχέση σας τελευταία!

Ταύρος
Η προσωπικότητα σου, μπορεί να μαγέψει σήμερα, φίλε Ταύρε! Η καλύτερη ημέρα για τα ερωτικά σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Ερωτικές καυτές στιγμές, νέες σεξουαλικές και έντονες εμπειρίες, ικανοποίηση επιθυμιών και νέα ερωτικά ξεκινήματα! Επιπλέον ο επικοινωνιακός τομέας, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις με το άτομο που επιθυμείς ή να κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες! Ετοιμάσου! Θα περάσεις απλά…, υπέροχα!

Δίδυμος
Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και δημοφιλή σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφες ρομαντικές, αλλά και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Για τυχόν διαφωνίες μεταξύ σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις λύσετε και να συνεχίσετε μονοιασμένοι! Αν είσαι ελεύθερος, μία ερωτική εξομολόγηση θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και πιθανόν να βρεθείς σε ερωτικό δίλημμα! Γενικά είναι μία απόλυτα ευνοϊκή ημέρα σήμερα, όσον αφορά τα αισθηματικά σου!

Καρκίνος
Στον τομέα της εργασίας, ένας συνάδελφος θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του και θα μετανιώσεις που τον εμπιστεύτηκες. Η σημερινή μέρα, δεν είναι ιδιαίτερα θετική για τα ερωτικά σου και θέλει πολύ προσπάθεια και προσοχή από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις αισθηματικά με επαγγελματικά, ακόμα κι αν αυτός ο γοητευτικός συνάδελφος σε προκαλέσει να το κάνεις! Για σένα που είσαι ελεύθερος, οι πλανήτες προειδοποιούν για ρήξεις με τον σύντροφο, λόγω κάποιων δικών σου εμμονών, που «βγάζουν» ζήλια και καταπίεση!

Λέων
Σήμερα επιτέλους βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου Λέοντα! Από τις καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου, η σημερινή! Από το πουθενά, έρχονται ερωτικές κατακτήσεις, επιτυχίες, εξομολογήσεις, εκπλήξεις, μέχρι και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν για το μέλλον! Είσαι απόλυτα επιθυμητός και ερωτεύσιμος και θα απολαύσεις σίγουρα, ρομαντικές, αλλά και παθιασμένες στιγμές! Έχεις αυτό ακριβώς που θες και έτσι ακριβώς όπως το θες!

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα, θα στραφεί στην οικογένεια και το σπίτι αγαπητέ Παρθένε! Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως σήμερα είναι η μέρα της επανασύνδεσης! Ναι, η τύχη σε βοηθά να προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις ξανά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και να δώσετε από κοινού, μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας! Αν είσαι δεσμευμένος, διοχέτευσε καλύτερα την ενέργεια σου στην… κρεβατοκάμαρα, παρά σε ανούσιους καυγάδες!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η επικοινωνία είναι το κλειδί, για ότι επιθυμείς να πετύχεις σήμερα! Η ημέρα αυτή, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, είναι ιδανική για συζήτηση με τον σύντροφο και ανανέωση της σχέσης, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και πολλά ραντεβού! Ωστόσο, η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, προειδοποιεί πως ένα πισωγύρισμα στο ερωτικό παρελθόν, θα αποβεί καταστροφικό για την συναισθηματική σου κατάσταση, αφού αναμένονται απογοητεύσεις!

Σκορπιός
Πολλοί θα ζηλέψουν την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που αποπνέεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για σένα που ήδη έχεις ταίρι και περιμένεις να λυθούν κάποια μεταξύ σας προβλήματα! Καταφέρνετε από κοινού, να ξεπεράσετε δυσκολίες και να εμπλουτίσετε την σχέση σας με αίσθηση ασφάλειας και αφοσίωσης, όπως και με μπόλικο αισθησιασμό! Τα νέα δεν είναι το ίδιο καλά για τους ελεύθερους, οι οποίοι γοητεύονται από λάθος γνωριμίες και πιστεύουν ψεύτικα λόγια!

Τοξότης
Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, Τοξότη! Ό,τι επιθυμία κι αν έχεις για την ερωτική σου ζωή, σήμερα μπορεί να εκπληρωθεί, αρκεί να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια και να την διεκδικήσεις! Ερωτισμός, πάθος, κατακτήσεις, εκπλήξεις, προτάσεις και πολλές τυχερές συγκυρίες, θα αλλάξουν τα δεδομένα σου στον συναισθηματικό τομέα και σίγουρα θα αισθανθείς απόλυτα ικανοποιημένος και πλήρης! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για κτητικότητα, ιδίως εσύ που έχεις ήδη κάποιον στο πλευρό σου!

Αιγόκερως
Μπορεί αρκετά άγχη και δυσκολίες να συνεχίζουν, ή ακόμα και να διογκώνονται, λόγω της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο, αλλά το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κάνει το θαύμα του. Η ημέρα θα «ξυπνήσει» έναν απαγορευμένο, κρυφό, απωθημένο έρωτα, που πια δεν μπορεί να κρύψει συναίσθημα και πάθος! Εφόσον όμως, είναι παρασκηνιακός, καλό θα ήταν να προσέξεις αποκαλύψεις, λάθη και υπερβολική σιγουριά, πως τίποτα δεν θα φανερωθεί και τίποτα δεν θα σε βλάψει! Αν δεν θες να γίνουν γνωστά, κάποια ερωτικά σου ζητήματα, φρόντισε σήμερα να είσαι διπλά προσεκτικός!

Υδροχόος
Μία υπέροχη ημέρα, μόλις έφτασε, αγαπητέ Υδροχόε και εσύ αρνείσαι να την απολαύσεις, λόγω αδικαιολόγητης κακής διάθεσης! Οι ελεύθεροι θα έχουν άπειρες ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Οι ευκαιρίες αυτές, θα έρθουν άμεσα ή έμμεσα, από το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται μία φιλία, να μετατραπεί σε ένα πάθος που δεν μπορεί πια συγκρατηθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!

Ιχθύς
Στα καλύτερα σου φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη! Καταφέρνεις και προβάλλεις την καλή σου εικόνα και προκαλείς τον θαυμασμό, την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων! Μην μπερδεύεις σήμερα φιλία με έρωτα, γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μπερδέματα και παρεξηγήσεις! Προσπάθησε έστω για μια μέρα, να μην συγχέεις αυτούς τους δύο τομείς, με κανέναν τρόπο, ιδίως αν είσαι σε μία σοβαρή και με μέλλον σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες, γνωρίζεις ένα πολύ γοητευτικό άτομο!