Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/9

424

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά τη ζωή σου. Κάποια επιζήμια λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή τελευταία, τώρα βρίσκουν τη λύση που χρειάζεσαι και διορθώνονται μια για πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στη σχέση σου, θα ανταμειφτούν πλήρως! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους ή ανώτερους!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη θα σου προσφέρει την εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή της σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Η απόλυτη εύνοια έρχεται σήμερα στην αισθηματική ζωή! Η ημέρα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος αλλά και σταθερότητα! Αυτή είναι η περίοδος όπου θα μπουν γερές βάσεις σε σχέσεις, που τις χρειάζονται για τη μελλοντική τους εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα! Κάτι μεγάλο έρχεται σήμερα στον έρωτα, γι’αυτό μη χάσεις ευκαιρία!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ και μάλιστα σε αφθονία! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν πάλι είσαι παντρεμένος ή συζείς, απολαμβάνεις ουσιαστικά ευτυχισμένες στιγμές μέσα στο σπίτι!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με τη Σύνοδο Ήλιου-Άρη, θα λάβεις σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ο ερωτικός τομέας, θα σου ανοίξει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα «θέλω» σου και στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τα ζητήματα καρδιάς! Ο έρωτας σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σε καλύπτει απόλυτα και ουσιαστικά, τόσο συναισθηματικά όσο κι επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνιμα χαμόγελα!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Άρη αποτελεί για ‘σένα την απόλυτη ευκαιρία για να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει ώστε να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Οφείλεις σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα αυξάνονται σταθερά κι ουσιαστικά! Ναι, αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης, με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε ‘σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφό σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις παρελθοντικές σου σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις προκάλεσαν! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου κι ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας. Η κοινή ανάγκη σας για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει κιόλας στην απόφαση μίας επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα με μέλλον!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δε γίνουν άμεσα αντιληπτά κι αισθητά! Στα αισθηματικά σου, δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο στον έρωτα ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πώς πρέπει πλέον να κινηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και διαφάνεια στη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις μόνο θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειές σου. Στα ερωτικά σου, θα δεις νέους ουσιαστικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, εμπειρίες κι εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους! Μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έρθουν λύσεις, για ερωτικά θέματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου και τον χρόνο σου. Στον ερωτικό τομέα, αν σε απασχολεί μία μια παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, αφού πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά πιο σοβαρό κι επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία να αποφασίσεις με τον σύντροφο ένα είδος επισημοποίησης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, λες «όχι» σε επιφανειακούς έρωτες, αλλά «ναι» σε έναν έρωτα που εξελίσσεται στον χώρο εργασίας!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Η σημερινή ημέρα θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, επιτυχημένο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα, για ‘σένα που είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την ενδυνάμωση ενός γάμου! Η ρουτίνα δεν υπάρχει πια κι η ψυχαγωγία συνοδεύει τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον ορθό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος, παρασκηνιακός ή ακόμα κι απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα! Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να ξαναγίνεις, έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε λόγια που ακούς και σε μεγάλες υποσχέσεις! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται κι επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου-Άρη σήμερα, είναι απόλυτα θετική κι ωφέλιμη για ‘σένα! Μόλις έφτασε η ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις ουσιαστικά τη συντροφική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, όπως ακριβώς σου ταιριάζει! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εκ βάθους εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά τη σχέση σας!