Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/5

531

Κριός
Φίλε Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο επειδή σε ωθεί το πάθος σου κι οι κρυφοί σου πόθοι! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις οπωσδήποτε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης, κι αυτό θα πλήξει τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η ανάγκη σου για απομόνωση κι εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί, όπως κι οι φοβίες. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον προς το παρόν, σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο, γιατί θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα, που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, γιατί υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στη σχέση σου με τον σύντροφο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να πετύχεις τώρα τους στόχους που έχεις για τη σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά κι οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και τη λογική! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, τώρα αποκαλύπτεται! Πρόσεξε πώς θα το διαχειριστείς!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις και κυρίως σε ό,τι ξεστομίσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν σήμερα να μην μπερδέψεις ερωτική ζωή με δουλειά, ώστε να μη χαλάσεις την εικόνα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στο σύντροφο τα προβλήματά σου από τη δουλειά και ξεσπάς επάνω του, χωρίς λόγο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές σήμερα με τον σύντροφο, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις με νεύρα και ξεσπάσματα, άνευ λόγου κι αιτίας! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος δε θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει απέναντι σε νέες γνωριμίες, φλερτ και γενικά ερωτικές επικοινωνίες!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποιες καταστάσεις ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον καλύτερα τα πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που σε πληγώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά τη σχέση σου, που θα προκύψει από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητα, καχυποψία και τάση για χειραγώγηση.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα επηρεαστεί και πιθανόν θα δεχτεί δυσκολίες ο σημαντικός για σένα τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος και πάλι θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ρήξεις οπωσδήποτε! Αν μέχρι τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στη σχέση σου, τώρα θα αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το μέγεθος αυτών των προβλημάτων!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σήμερα θα φέρει άγχος, τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως κι αρκετή κούραση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητα της σχέσης σου και φρόντισε να μη χαθεί ο συναισθηματισμός και το πάθος μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος κι υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, απαιτείται άμεσα η αμέριστη προσοχή σου, η ολιγάρκειά σου και κυρίως η ωριμότητά σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις κι επιθετική έπαρση! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, πες «όχι» σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ορθά κι ώριμα κάποια πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, κόντρες και παιχνίδια λεκτικά εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα δεν έχουν λυθεί! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση, απέναντι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες. Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς η επικοινωνία σου με τον σύντροφο, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο αιχμηρή, νευρική, ακόμα κι ανταγωνιστική! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες κι ερωτικά μηνύματα, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, απαντήσεις κι επιλογές!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στη διατήρηση των προσωπικών αξιών σου. Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» στο ανούσιο φλερτ και τους επιφανειακούς θαυμαστές, αφού πια δεν καλύπτει τις επιθυμίες σου μία ερωτική ιστορία με σύντομη ημερομηνία λήξης! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα! Το πρόβλημα είναι ότι παρασύρεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου με τον σύντροφο!