Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/12

504

Κριός

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου γιατί θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η μέρα, θα σου δώσει θετικές επιρροές για να μετατρέψεις το κλίμα από αρνητικό σε θετικό ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί μην επαναπαύεστε, γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε.

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, να φορτώσεις το σύντροφό σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στη ζωή σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις και θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις μία πρόσκληση από ένα φιλικό σου πρόσωπο για ένα τρυφερό τετ α τετ. Μην του το αρνηθείς.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Φίλε Καρκίνε, ο αισθηματικός σου τομέας θέλει οργανωμένες κινήσεις από την μεριά σου αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μην μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορείτε τώρα να πλησιάσετε το άτομο που θέλετε και η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

Λέων

Κάποια γεγονότα που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και σε αναστάτωσαν, χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά τους και να επέλθει μια ισορροπία. Κάνε υπομονή και επιστράτευσε την ηρεμία σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα συμβαίνουν. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

Παρθένος

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων. Αυτήν τη Δευτέρα μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματα σας.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, σε επηρεάζει θετικά, είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας γοητεύσουν.

Σκορπιός

Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην πτοείσαι γιατί σήμερα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί.

Τοξότης

Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η μέρα σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

Αιγόκερως

Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις συναντήσεις με άτομο από το παρελθόν και κάποιες κουβέντες που θα κάνεις μαζί του, θα σε απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά. Η μέρα σε ευνοεί για να πάρεις την εκδίκησή σου, παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι μαζί του.

Υδροχόος

Απόφυγε να φορτίζεις το σύντροφό σου με τα ίδια θέματα της καθημερινότητας σου γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ωραίο και ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, κάλεσε και τους φίλους σου να τον μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Ιχθύς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δε συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.