Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 9/11

339

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα καταφέρνεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας το θαυμασμό και το σεβασμό των γύρω σου. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως θα φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος διεκδίκησε μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση. Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτησή σου και πιθανό να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

 

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, πρόκειται σίγουρα για μια μέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, καινούριες γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις. Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα κι εξερεύνηση και σίγουρα σε χαρακτηρίζει το κέφι και η ξεγνοιασιά. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη μέρα για συζήτηση με το σύντροφο, για μια ψυχαγωγική έξοδο ή για την απόφαση-οργάνωση ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Αν είσαι ελεύθερος περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος κι επιθυμητός από ποτέ.

 

 

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε θα καταφέρεις στις διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις να έχεις το πάνω χέρι, κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητάς σου. Παίρνεις γενικότερα τον έλεγχο στα χέρια σου. Αν είσαι ελεύθερος θα απολαύσεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας μπορεί να σαγηνεύσει τον οποιονδήποτε. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις σήμερα να «ψαρέψεις» τελικά το μυστικό που ξέρεις πως ο σύντροφός σου κρατά εδώ και καιρό από εσένα. Γενικά η σχέση σου θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και ιδίως η σεξουαλική σας ζωή.

 

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε επιτέλους όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις το χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπούν. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται με τη σημερινή μέρα μια νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη με ένα πρόσωπο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ηρεμία. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος εκτιμά τη φροντίδα και τις προσπάθειές σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους.

 

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα επικοινωνείς αποτελεσματικά με όλους, γεγονός που σου φέρνει σημαντικά οφέλη και επιπλέον οι άλλοι θα σε ευγνωμονούν λεκτικά αλλά και με ανταποδώσεις για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή μέρα να μην είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική όσο θα ήθελες. Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για τη σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με το σύντροφο βρίσκετε λύσεις στα κοινά σας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ μ’ ένα άτομο σήμερα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

 

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης. Οι γύρω σου θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι σήμερα πολύ πιο δραματικός κι απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, αλλά οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου θα τα διορθώσει όλα. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα θα είναι απόλυτα ευνοημένος.

 

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων. Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματά σου, το ένστικτο σου και η διαίσθησή σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος. Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα αλλά να προσπαθήσεις για επανασύνδεση μόνο αν πάρει πρώτα το άλλο άτομο την πρωτοβουλία επαναπροσέγγισής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με το σύντροφο τη θαλπωρή του σπιτιού και απολαύστε μια ταινία ή ένα δείπνο μαζί. Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση.

 

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή αλλά και τη σχέση σου με αδέρφια και γείτονες. Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό. Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες και επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου να κάνεις μια σημαντική συζήτηση με το σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα.

 

 

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, μπορείς να αναμένεις στα ξαφνικά τις λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή απ’ ό,τι συνήθως. Μη βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και γεγονότα. Σε επαφές και επικοινωνίες φρόντισε αποφασιστικός, σοβαρός και μετρημένος. Έτσι θα ανακτήσεις αυτοεκτίμηση, αλλά και αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές. Κι όμως, αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’ άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με το σύντροφο.

 

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Αιγόκερε και καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού με το σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ ό,τι παλαιότερα. Η γοητεία σου νικά σήμερα.

 

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων μα και του ίδιου σου του εαυτού. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και τη διορατικότητά σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει στο περιβάλλον σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι να πιστέψεις σε λάθος άτομα και να έχεις ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό. Πρόσεχε λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν.

 

 

Ιχθύς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοί σου στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου. Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στη διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις. Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά τη ζωή σου και θα τη βελτιώσουν εμφανώς. Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το σύντροφό σου την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ και αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μια φιλική συμπεριφορά και όχι μέσα από την άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.