Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/9

407

Κριός
Φίλε Κριέ, καλό μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, σήμερα, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις στόχους. Ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου κι αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, προθυμοποιήσου να εξυπηρετήσεις οπουδήποτε χρειαστεί ή έχει ανάγκη το άτομο που σε ενδιαφέρει και σίγουρα θα σε δει με άλλο μάτι!

Ταύρος
Καλό μήνα! Μία άκρως απολαυστική ημέρα, είναι η σημερινή για ‘σένα, φίλε Ταύρε! Μη διστάσεις να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στα ζητήματα αγάπης. Κάνε ό, τι σου προτάσσει η καρδιά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός κι επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Ακόμα κι η υπεροχή σου πρέπει να έχει κάποιους φραγμούς, ώστε να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου όχι μόνο να σε θαυμάσει αλλά να σε εκτιμήσει κιόλας, ουσιαστικά και βαθιά!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, καλό μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, σήμερα, φρόντισε να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του! Η λεπτότητα, η τρυφερότητα κι η ζεστασιά που χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του απέναντί σου τώρα, θα σου δώσουν τα δείγματα και τα σημάδια που ζητούσες! Πρόσεξε μόνο, αν είσαι δεσμευμένος, τις διαθέσεις σου, που έχουν την τάση σήμερα να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Καρκίνος
Καλό μήνα! Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, όλα κινούνται με ταχύτητα κι αποτελεσματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή νέο, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο θα αισθανθείς πως δε χάνει τον καιρό του πια, προκειμένου να σου εκφράσει, επιτέλους, τα αισθήματά του για ‘σένα! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, με τον σύντροφό σου βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας, στοιχείο της σχέσης σας το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για ‘σένα!

Λέων
Καλό μήνα! Με την ώθηση που θα έχεις, φίλε Λέοντα, από το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, σήμερα, θα κινηθείς σωστά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα καταφέρεις να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί κι οι επιθυμίες του συντρόφου και –γιατί όχι– να μάθεις πού ή πώς τελικά θα καταλήξει η σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα πρόσωπο που έχει ισχυρή θέση στην κοινωνία.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, καλό μήνα! Εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη και θα δεις πως στόχοι κι επιθυμίες εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα σήμερα! Στον ερωτικό τομέα, μπορείς άφοβα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό κι ειλικρίνεια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκρισή του είναι σχεδόν σίγουρη! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νευρικότητα κι ανυπομονησία κι επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, καλό μήνα! Σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα εκφράζεσαι και θα ενεργείς συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα, αν η διαίσθησή σου στο προστάζει. Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, προσπαθώντας να κερδίσεις χρόνο! Είναι κατανοητό πως θες να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για ‘σένα, όμως είναι κρίμα να χάσεις μια ευκαιρία λόγω φόβου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπερδεύεις τον σύντροφο με τη συμπεριφορά σου, αλλά όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, καλό μήνα! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σε αλλάξουν τελείως σήμερα και θα βγάλεις τον πιο ανεπτυγμένο εαυτό σου! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Πρόκειται για ένα πρόσωπο ικανό να σε συναρπάσει και να σε ενθουσιάσει με τον διαφορετικό, από αυτά που έχεις μάθει, χαρακτήρα του! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, καλό μήνα! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, σήμερα, θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις τον εαυτό σου. Αν έχεις κάποια σχέση, θα καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα με τα νερά σου! Παρ’ όλα αυτά, η ανάγκη σου για ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, είναι τόσο σημαντική για ‘σένα, που αν είσαι ελεύθερος, θα γίνεις ίσως υπερβολικά σεμνός και ντροπαλός απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες! Άσε έναν μικρό δρόμο ανοιχτό για συναίσθημα και θα δεις πως θα είναι υπέρ σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλό μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, θα απολαύσεις, αλλά και θα εκμεταλλευτείς, με την καλή έννοια, την ειλικρίνεια των άλλων. Στα αισθηματικά σου αλλάζεις πρόσωπο κι αυτό θα είναι απόλυτα υπέρ σου! Απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Δε χάνεις τον καιρό σου με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές πια!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, καλό μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, θα καταφέρεις να εκφράσεις με ένταση και πάθος τα «θέλω» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι προσεκτικός σήμερα, αφού πολλές φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφο σου! Μην προσπαθείς, με κάθε είδους τακτική ή ελιγμό ή σχέδιο, να πάρεις εσύ το «πάνω χέρι»! Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, καλό μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έτσι, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις κι ευχαριστιέσαι τη συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ομαλή, γαλήνια, επικοινωνία σας!