Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/3

487

Κριός
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα κι εντιμότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι αρκετά επίφοβα σήμερα, γι’ αυτό προσοχή! Έρχονται ρήξεις και εντάσεις στη σχέση σου κι εσύ πρέπει οπωσδήποτε να συγκρατήσεις οξυθυμία και την τάση σου για κόντρα, αφού θα πεις λόγια που ίσως θα μετανιώσεις, αλλά δε θα μπορείς μετά να τα πάρεις πίσω! Αν είσαι ελεύθερος, θα συμβούν σήμερα κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε απογοητεύσουν!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, θα χρειαστεί σήμερα να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα, αφού μάλλον θα κάνεις λάθος επιλογές και θα πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μία απρόσμενα επαναστατική συμπεριφορά, που προκαλεί εντάσεις και καβγάδες με τον σύντροφο. Προσοχή, γιατί είσαι εσύ επιρρεπής σε λάθος παρορμητικά λόγια κι εκφράσεις που παρεξηγούνται και θίγουν!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, δεδομένου ότι έκανες υπερβολική υπομονή και μάζευες πολλά μέσα σου τόσο καιρό, τώρα είσαι έτοιμος να εκραγείς από στιγμή σε στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος, αναμένονται ρήξεις και καβγάδες με τον σύντροφο, κυρίως για λόγους ζήλιας ή για κοινά οικονομικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, μη στηρίζεσαι στο σεξ αλλά στην ουσία, ώστε να δεις αν αξίζει να προχωρήσει! Αν σε ενδιαφέρει μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε είναι πολύ πιθανό, σήμερα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επηρεάζει αρνητικά κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οξύθυμες συμπεριφορές, καβγάδες και εντάσεις με τον σύντροφο, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξη! Πρόσεχε τι λες μέσα στα νεύρα σου κι επιστράτευσε λογική! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που επιθυμείς, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν και θα ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα.

Λέων
Φίλε Λέοντα, λόγω της όψης Τετραγώνου Αφροδίτης κι Ουρανού, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες τη σημερινή ημέρα! Μπορείς, όμως, να τις αποφύγεις εύκολα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος, ήρεμος και προσεκτικός! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να βρεις έστω λίγο χρόνο να περάσεις με τον σύντροφο, γιατί νιώθει ότι τον παραμελείς, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ούτε κατά διάνοια μην μπλέξεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς και να αποκαλυφθείς, με αρνητικές για σένα συνέπειες! Θέλει αυτοσυγκράτηση η σημερινή ημέρα!

Παρθένος
Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φίλε Παρθένε, ίσως αισθανθείς πως θες να ξεφύγεις από τα «πρέπει» σου, τη σοβαροφάνειά σου και τους κανόνες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου, οι οποίες θα σε φέρουν στα όριά σου! Γι’αυτό, μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου τον σύντροφο και μη φέρεσαι εγωκεντρικά, γιατί θα υπάρξουν έντονες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος πες «όχι» στο αλόγιστο φλερτ και τις ερωτικές συναναστροφές χωρίς όρια, γιατί δε θα φέρουν σίγουρα το αποτέλεσμα που θες και περιμένεις!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα κι οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, όσο δελεαστικό κι αν είναι, μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα απογοητευτείς και θα εκνευριστείς! Αν είσαι παντρεμένος ή συζείς με τον σύντροφο, πες «όχι» σε ρήξεις και ξεσπάσματα μέσα στον χώρο του σπιτιού! Αν έχεις απλά μία σχέση και θες να επιδιώξεις ένα μεγάλο βήμα ή μία επισημοποίηση, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να το συζητήσεις!

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, οφείλεις να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρεξηγήσεις! Οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως όταν θυμώνεις, αφού δε θα πεις αυτό που πρέπει και όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που δε θες! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σχέδιά σου κι αυτό θα σε αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να αλλάξεις τακτική!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης και ξεροκέφαλος στις γνώμες και τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ιστορία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δε θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θες σήμερα, αφού σήμερα έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου! Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να είναι έντονο αλλά σίγουρα προσωρινό! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή καβγάδες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο Ζώδιό σου και τον Ουρανό, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολλή προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε ένα βήμα πίσω σήμερα κι απόφυγε με κάθε τρόπο τσακωμούς, καβγάδες και ρήξεις. Δυστυχώς, θα χάσεις το δίκιο σου αν μιλήσεις μέσα στα νεύρα σου και σίγουρα δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή ειδήσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε πληγώσουν! Μην απαντήσεις ή αντιδράσεις παρορμητικά!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, δεν είναι η ιδανική ημέρα να ανοίγεσαι, να αφήνεσαι και να εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους! Κρυφά συναισθήματα, απαγορευμένες σχέσεις, μυστικά μηνύματα, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυμμένοι σκοποί και στόχοι, τώρα βγαίνουν στη φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την ερωτική σου ζωή, κι αυτό σίγουρα σε απογοητεύει. Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, προστάτεψε ό,τι θέλεις να παραμείνει κρυφό, γιατί θα εκτεθείς και δε θα υπάρχει γυρισμός ή δικαιολογία!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα προκαλείς και θες να σπάσεις κανόνες και «πρέπει»! Βάλε, όμως, άμεσα όρια, πριν να είναι πολύ αργά, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε οδηγεί σε υπερβολές και λες ή κάνεις περισσότερα από όσα πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε οπωσδήποτε υπομονή και ψυχραιμία! Η τάση σου για ελευθερία, ανεξαρτησία και καβγά, θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που τελευταία έχει κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Ωστόσο, σήμερα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.