Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/6

293

Κριός
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σου προσφέρει, μέσα από συγκυρίες, αυτοεκτίμηση, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις κι εμπόδια, που εσύ βάζεις στη συνεννόησή σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις, αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, γεγονός που θα φέρει κατακτήσεις και θαυμαστές!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σού δίνει ομορφιά, σιγουριά, θετικά γεγονότα κάθε είδους κι ουσιαστική επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην τάση σου για ανεξήγητη ανεξαρτησία και ζαβολιά! Φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος κι ολιγαρκής και να μη θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο, γιατί θα το μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει», αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ενισχύει την ψυχική και συναισθηματική σου κατάσταση κι ενδυνάμωση, αυξάνει τη διαίσθησή σου και σε απαλλάσσει από άγχος κι ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή καταστάσεις που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα κι εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον συνομιλητή σου! Καλύτερα, λοιπόν, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα φέρει θετικές εξελίξεις στον φιλικό τομέα και, μάλιστα, ένας φίλος θα σε βοηθήσει έμπρακτα κι ουσιαστικά, σε έναν στόχο ή όνειρό σου! Αν είσαι δεσμευμένος κι έχεις μπλέξει σε μία κρυφή ερωτική ιστορία, κινδυνεύεις αυτός ο απαγορευμένος έρωτας να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα, τώρα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα βελτιώσει στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση, αφού προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε υπεραισιοδοξία και μη θεωρείς πως μία φιλική κι ευγενική συμπεριφορά ή προσέγγιση, μπορεί να σημαίνει φλερτ ή έρωτα! Μπορεί να κάνεις λάθος και τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία τον σύντροφό σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες για ωφέλιμες επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κι επιπλέον η δυνατότητα για ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ελπίζεις σε πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει κι επιμένεις να υπεραισιοδοξείς και να έχεις μεγάλες προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου, ώστε να μην έρθουν παρεξηγήσεις κι απογοητεύσεις!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ενισχύει τη σοφία σου και τη διορατικότητά σου, γεγονός που σε ωφελεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων εύκολα! Προσοχή, όμως! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, την τάση σου για υπερβολές κι ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως απέναντι σε νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και διάφορα γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι ήσουν κάπως υπερβολικά αισιόδοξος!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου εξομαλύνει και διορθώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου επιδεικνύεις με λάθος τρόπο την ανάγκη σου για επικράτηση στη σχέση κι ο σύντροφός σου θεωρεί ότι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ενδεχομένως να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου βελτιώνει την καθημερινότητά σου και σου προσφέρει εύνοια σε θέματα ευεξίας, ομορφιάς, υποχρεώσεων κι εκκρεμοτήτων! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον συντροφικό τομέα, αλλά μάλλον το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές κι επιπολαιότητες, κι αργά ή γρήγορα θα πληρώσεις τις συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού κι αισιοδοξίας, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ευνοεί ιδιαίτερα! Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική εντυπωσιακή σου εμφάνιση και το στιλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις που νομίζεις πως σε συμφέρουν, δε σε συμφέρουν, και πιθανόν να σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της οικογένειας, το παρελθόν, το σπίτι και τις συγγενικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να βιώσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου! Θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ εσένα και του συντρόφου, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα! Αν είσαι ελεύθερος, παράμεινε επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες σήμερα και μην κάνεις νέα ξεκινήματα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ευχάριστα νέα κι ειδήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Επιστράτευσε άμεσα τη λογική σου και δες τα πράγματα ως έχουν! Θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπαταλάς χρόνο κι ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ονειροπολείς κι απαιτείς συνεχώς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος λάθη του παρελθόντος που, υποτίθεται, ξεπεράσατε!