Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/3

642

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα κάνεις μια θετική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Διώχνεις κάθε ενοχή ή τύψη σήμερα κι απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σε αναστατώνει! Ωστόσο, καλό θα ήταν, όμως, να επιστρατεύσεις και τη λογική, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση! Ιδίως να είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, είσαι γοητευτικός, ρομαντικός και τόσο γλυκός, που θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται θετικά γεγονότα κι ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, δεσμευμένος ή μη, καταφέρνεις σήμερα κι ανανεώνεις, βελτιώνεις κι αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι σε βοηθούν πολύ τώρα και καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, όπως για παράδειγμα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες, πολύ πιο εύκολα τώρα!

Δίδυμος
Με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, θα ενδυναμώσει τη σχέση σας! Πιθανότατα σήμερα, να μιλήσετε κάποια στιγμή, ακόμα και για το επόμενο βήμα του δεσμού σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον!

Καρκίνος
Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, σου δίνει σήμερα άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, αγαπητέ Καρκίνε! Σήμερα, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, καταφέρνεις αν είσαι δεσμευμένος, να πετύχεις με τον σύντροφο, κοινούς σας στόχους και να περάσετε πολύ όμορφα, αφού θα του μεταδώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβουδάκια και πολύ φλερτ!

Λέων
Η τύχη είναι σίγουρα σήμερα με το μέρος σου, φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά κι ερωτικά! Σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος κι εμφανή γοητεία αλλά κι ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και καυτούς πόθους! Θα έχεις σίγουρα πάμπολλες ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις τη συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητά σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε ωθήσει, τη σημερινή ημέρα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει εκείνο το πρόσωπο κίνηση για να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις την πλήρη ανανέωση! Η σχέση σου βελτιώνεται αισθητά κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι σε σχέση, καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφό σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες κι αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, να στραφείς και στα ερωτικά σου!

Σκορπιός
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, υπόσχεται σε σένα, φίλε Σκορπιέ, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία κι άπειρη λάμψη, έρχονται και σε ανανεώνουν στο έπακρο! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πάμπολλες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’ αυτό ίσως σε απασχολήσει και πάλι σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν με καλά αποτελέσματα όμως, αυτή τη φορά! Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση αλλά κι επίλυση παλαιών διαφορών μεταξύ σας!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι ελεύθερος, δε διστάζεις σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για τη χαρά του φλερτ! Κι όμως, μέσα από τα παιχνίδια, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θες συναισθηματική επικοινωνία κι επαφή με τον σύντροφο και, ναι, την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά κι ίσως πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσει τη σχέση σας!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Ερωτικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Αν είσαι ελεύθερος, δεν ενθουσιάζεσαι πλέον εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά παίρνεις τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα, αφού κάποιο νέο άτομο στη ζωή σου θα σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε τη ζήλια και την κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργειά σου στην κρεβατοκάμαρα!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και κάνε τις επιθυμίες και τα όνειρά σου πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φερθείς κάπως άστατα και παιχνιδιάρικα στον έρωτα, αλλά σίγουρα θα το απολαύσεις, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα, παρά τις ζαβολιές σου! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς στο έπακρο, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση!