Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/3

406

Κριός

Αγαπητέ Κριέ πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα αλλά τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα αισθηματικά σου αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως αν είσαι μόνος σου μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν το πρόσωπο που ονειρεύεσαι.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου τη μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές και μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δε θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις τον χαρακτήρα σου για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα αυξηθούν αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, δε θα μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να τις τακτοποιήσεις και να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι συνδέεται με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.

 

Καρκίνος

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρεις το άλλο σου μισό!

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινη Δευτέρα θα σε βάλει σε σκέψεις. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσεις τις ερωτικές και συναισθηματικές σου προσδοκίες. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να τη χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Τα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις κατακτήσεις που θα έχεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό τη σημερινή μέρα. Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αρκετά ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα και χωρίς καμιά εξέλιξη αρχίζουν σήμερα να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για εσένα. Στην αισθηματική σου ζωή, καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες. Μη μείνεις σπίτι!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ορμητική σου διάθεση σού ανοίγει καινούριους δρόμους. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, πολλά λάθη που έκανες στο παρελθόν σού έδωσαν πολλά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και εμπειρίες μπορείς αυτή την περίοδο να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε κάποιες εντάσεις στον χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, γι’ αυτό να έχεις υπομονή. Επαγγελματικά, θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Καλύτερα σήμερα να μην κουράσεις τον σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Όσο για σένα που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία στη ζωή σου, η μέρα θα σε ευνοήσει ώστε η γοητεία που εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η μέρα ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, το άγχος θα σε συντροφεύει και η σημερινή Δευτέρα κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Στα αισθηματικά σου δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις αποδοχή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό!

 

Πηγή